Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, maine ca mine.. dar de marti trebuie o prezenta cat mai aproape de maxim ca sa putem spera la ceva in LV. Daca nu suntem minim 30 online, slabe sanse sa facem ceva. Dar din cate s-a vazut pana acum.. eu sper ca o sa fim si vedem ce o sa iasa :D.

Va tzuc si ne auzim maine :*.

@hyde bossule, baga-ma si pe mine ca imi merit si eu partea pe acolo :))

Maine nu cred ca vin la waruri, nu are rost, va descurcati, o sa intru marti cand o sa luam ls-u si de miercuri incolo cand intram in alt oras, cius si bafta la scoala

Hai salut baietii mei, care mai este viata voastra, abia astept warurile cu toate ca o sa fie cam usoare, de maine incepe greul, maine o sa dam un attack in ls si unul in lv daca prindem , sper sa urcam cat mai sus in top , sa luam cat mai multe turfuri, sa nu va aud ca va dati demisia ca va CASTREZ, vreau sa facem ceva frumos in continuare. Va pup si va iubesc, Verdant Family POWER #lsnegru.Mai postati si voi pe aici sa nu fie chiar asa liniste, meritati sa faceti SPAM :)

@, vrei sa spui ca ai muncit mai mult ca mine in cucerirea orasului? =))))))))), esti penibil cand ai dat de greu ai fugit si am rams cu Evolution si Anndi sa tragem tare si sa recuperam. Esti primul la laude dar nu sti cata munca a fost pentru a lua orasul asta si cate sacrificii am facut asa ca taci :)

Numai pupaciosi aici :))). Doresc sa dau si eu o comanda pentru diseara, 1 atac in LV :))).

Hai va pwp si eu sa nu raman dator. Ne auzim cand ne-om vedea, sanky invers :))).

Doresti cartofi sau suc la comanda ?:)) Edited by LF Cardy

@, Bai lideru' magie zis pasnicu', dai tu attack pe gsb sa nu luam noi maine Ls-ul ? Esti patetic ma, o sa-i poti bate pe aia? Vai de ceapa ta pasnicule, vroiam sa iau lsul si sa plec din LS, dar din potriva cat vei fi tu lider, voi sta aici sa nu misti din HQ,sa-mi dai bani sa te las sa faci kill, pis pe tine de anonim! Pwp :*

Maine avem 2 waruri importante in LV! Cel pe HQ SP este mai important.