Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sa zicem ca saptamana asta am fost mai indulgent cu unii absenti, de saptamana viitoare daca vreti sa facem treaba serioasa si vreti sa nu fiti sanctionati, va sfatuiesc sa intrati la waruri. Verificati topicul Evidenta Waruri ca sa nu aveti o surpriza dupa.

Felicitari pentru waruri bla bla bla.

Am revenit si eu din mini-vacanta.

Sper sa rezolve astia de la net problemele cu pingul pana saptamana viitoare sa pot juca si eu calumea pishamas pe ei, internet de camin, retea privata csf... nervi si iar nervi.

@@TheDarkLordB1, Nu-mi pasa, ca-mi zic 1,5 sau cum vrei tu, cum sunt asa sunt, dar referitor la "Te las fara hq" ia verifica demisile din ELC, toti din [ZEW] vin VDT, poate vrei sa iti mut hq-ul la LS Taxi, hai ca ne vedem pe turf, cine ce poate.

Salutare, ce faceti?

Nu va mai certati ma pampalailor. Oricum era clar ca ZEW vine Verdant pentru ca Andrei Nedelea zis spaima taximetristilor a luat lider - oriunde a fost sNr a fost si Nedelea cu el, deci...

Eu avem m-am trezit, m-am uitat putin pe YouTube si am gasit asta, va pup:

Cand ma uit la discutii VDT nu se poate sa nu fie un comentariu in case sa fie o suferinta, ce tot aveti ba?

Mai bine va vedeti de treaba voastra si demonstrati la war cat de buni sunteti.

Ce mai fac baieti si fetele?