Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@MykesSiLENT, Nu pot sa trec cu vederea ca ai luat ban, imi pare rau, nu pot sa nu rad si sa ma tavalesc de fericire, chiar nu pot csf..., i-ai dus cam mult de nas oricum, e de admirat, dar a venit si ziua asta pana la urma, un codat infect care rupeai codurile pe fata de luni bune, dar cu adminii astia ce sa faci... iti permiteai.

Edited by AIM NewLife

Phax cred ca nu stii cu cine vorbesti prietene, de ce mi-ar pasa mie de wipe tau? Vezi-ti de facțiune omule :))

Ma face sa rad, de parcă vreodata in viata mea o sa ma înjosesc sa sap pe cineva.

Vorbește cu Newlife ca el se cearta cu voi, pe mine nu ma interesează, am destule pe cap

@@Askhanar, hopa, nu te agita ca nu te acuz de nimic, ti-am zis doar sa ma bagi si pe mine in PM, am auzit de la Memory ca cineva din Verdant a dat PM si ma gandeam ca stii cine. ;)

@@BestiaL ZEW, posturile se fac mai lungi de 3 cuvinte, prietene, iti respect opinia, daca vrei sa vorbim imi dai mesaj pe Skype/Facebook, nu te bagi singur in seama. ;)

8->

Aici avocatu mafiei, care-i treaba?

Nu m-am certat cu nimeni, ma bucur doar de necazul unora care-l merita gen Mykes, nimic mai mult, o sa ma bucur si de-al tau bai asta de te bagi aiurea in discutii, dar vad ca tu esti mai bun la fentat adminii ca prietenul tau, oricum iti vine randu, pwp la voi.

Pentru alte certuri, nelamuriri, injurii aici ma gasiti, nu bagati alti colegi in discutii, le duc eu in carca pe toate :)), cum a zis si Ask.

Edited by AIM NewLife

@@MykesSiLENT, Nu pot sa trec cu vederea ca ai luat ban, imi pare rau, nu pot sa nu rad si sa ma tavalesc de fericire, chiar nu pot csf..., i-ai dus cam mult de nas oricum, e de admirat, dar a venit si ziua asta pana la urma, un codat infect care rupeai codurile pe fata de luni bune, dar cu adminii astia ce sa faci... iti permiteai.

BINE, NEWLIFE, TRAIASCA FAMILIA TA DE SMECHERI CU MAMA TA IN FRUNTE <3 3

https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/60014

UITA-TE SI LA POST-UL ALA CA I-AM DAT-O IN FORMATIE CU TINE

@@Silviuuu,Doar astea de la munca nu au somn ;)

@@Askhanar, Ai grija ma sa nu le dai wipe ;)

@@AIM NewLife, Iar esti pe sistem turbo ?

@, Felicitari pentru rank 4, meritai.

@@BestiaL ZEW, Iar dai slab la war, urat din partea ta.

@, A venit SKAY Beleaua cu un plan maret, sa ma tina in HQ, ai ceva de spus in privinta lucrurilor?

Edited by ColorsV3SeTTINGS

Salut. Rank 4 + nu uitati de attack la ora 22:30 sper ca ce sa intamplat vineri cu Avispa in LS sa nu se mai repete.Tineti cont ca avem nevoie de activitate, deoarece daca va uitati mai bine si GSB au mai adus sezonieri 2-3 care au mai si plecat pe banlist ... :)) Vreau maine la war activitate maxima deci fara invoiri. La attack vreau ca prioritar sa fie turfu din LS.

Verificati "Anunturi importante" : https://forum.b-zone.ro/topic/93340-verdant-family-anunturi-importante-important-announcement/page-36

Si asta , in caz ca exispa personaje care nu stiu unde au maine war : https://www.rpg.b-zone.ro/wars/upcoming/gang/verdant

Dupa ce zile la rand apare numai membri din avispa pe ban list ... ce sa vezi ma ce-a zis THELiAR hai sa apara din negru ... . Sunt nevinovat si timpul va demonstra asta sa nu uiti ca am reusit sa imi dovedesc nevinovatie in urma cu 62 zile cand tot un fermecat a gasit cica ( Renko ) pardon urme de renko la mine in PC . Si am demonstrat ca sunt nevinovat dupa 7 zile asa voi face si in situatia de fata. Aveti grija de voi si sa nu ma dezamagiti in zilele ce urmeaza .

Pentru membri din avispa care petrec acuma... :)) Ne vedem pe turf maine

Edited by BestiaL ZEW