Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce terifiatori ma.. ? V-a batut Avispa in LS. Am intrat si eu in ziua aia la waruri sa mai vad cum e bam bam bam si numai nervi.. jucam singur. Bine ca m-am lasat dracu de joc ca e jale ce e acum.. numai nervi.

Gura ba, am factiune pasnica si bat, ce vrei mai mult de atat? :))

Buna incercare domnule Co[bR]a[Original] sa bagi modurile mele + WallHack, sa editezi numele jos in stanga si sa imi dai ban: http://i.imgur.com/Zc6DhCk.png

Ai reusit sa imi dai pentru cateva ore din cauza incompetentei unui admin csf, a fost bine poza editat cu acelasi typefond nu esti prost degeaba.De acuma in colo tinete bine ca-s dupa tine mereu si eu nu editez poze ca tine asa miseleste

Mai jalnici ca unii din GSB, am spus unii (se simt ei) nu exista. Sa nu poti frate sa campezi cu m4 ca baga ei modu ala Shake sau cum dracu o fi, de iti tremura tinta si nu mai poti face nimic, nu stiu ce vad ei in folosirea acestor coduri. Amuzament? Ce ar fi amuzant in a strica jocul altora bai, pe deasupra ca unii dau cu reculul scazut la arme, mai baga si acest mod ca sa rada si eu putin cum ratam noi, haha, hai sa radem in pana mea.

Sunteti niste terminati si incompetenti astia cu codurile voastre, si pe deasupra negati ca niste lasi ca nu aveti. Postati waruri unii dintre voi, dar nu aveti curajul sa lasati data/ora/nick-ul neacoperite, ca luati ban.

Eu am luat ban pe videoclipul meu, vedeti la semnatura tot, dupa aceasta am mai postat un war si nu am acoperit data chiar daca eram constient ca pot primi ban ca data trecuta, dar am zis ca sunt atat de demn incat sa arat ca nu am de ce sa imi fie frica sa postez un video de la waruri.

Acum sa vina haterii cu comentarii la ce am spus, mi-ar face placere sa ii vad suferind.

Cam atat cu oile lor, trecem la ale noastre, la oile noastre proaste si incapabile sa gandeasca (Cativa din mafia asta)

Pai cum frate sa iei turfuri cu asa oameni terminati, care vad 10 oponenti la un loc si se baga cu masina in ei sau opreste, avand la bord inca 2-3 colegi, urmand sa luam clear instant, CUM SA GANDESTI ASA BAI FRATE.

I-as ruga pe cei ce nu se cred in stare sa asculte sau sa joace la war, sa plece frate in departament sau in alta mafie gen VTB, eu stiu.. poate acolo o sa invatati ceva pierzand war de war.

ro32.png

Salutare tuturor. In primul rand, vreau sa imi cer scuze ca postez aici, dar vreau sa va informez cu un lucru. Cartea Recordurilor a fost refacuta de catre mine saptamana aceasa. Majoritatea recordurilor au fost resetate deoarece s-au schimbat multe. Asta inseamna o oportunitate pentru de a arata ca sunteti cei mai tari doborand un record. Va astept aici: https://forum.b-zone.ro/topic/369745-cartea-recordurilor-the-records-book/. Verificati ce recorduri pot fi batute si cititi regulamentul. Daca doriti sa imi dati un + pentru munca depusa as fi fericit. O zi buna tuturor!

uk32.png

Hello everyone. First of all, I want to apologize for posting here, but I just want to inform you a thing. The Records Book was rebuilt by me this week. Most of the records have been reseted because a lot of things change. This means an oportunity for all of you to show that you are the best by breaking a record. Check here: https://forum.b-zone.ro/topic/369745-cartea-recordurilor-the-records-book/. Check which records can be break and read the rules. If you want to give me a + for what I did to the topic I would be happy. Have a good day all of you!

@@AIM Mezen,Crezi ca-mi pasa de accest joc, bai taliban prost? Ma pis pe videourile tale, am jucat 1 an si ceva cu codu' deci ma doare-n pula, ca ma filmezi, daca nu dadeam eu urat, nu ma prindea nimeni, stai calm <3 Si mai vreti sa joc la voi in mafie? Hai sa nu, joc in VTB sau in GSB sa va tin in HQ, pentru tine talibane <3,Te-am futut in gura la orice ora, pwp :P

Colorse nu te mai enerva ma atata :)))). Daca vrei te invat eu cu ip-ul. Am jucat de pe vreo 5 conturi pana acum in Verdant 8-> . Imi setam ip-ul exact ca cel de pe contul respectiv cu tot cu oras, adica la last login arata ca si cum titularul contului juca in continuare :)))).

Sunt prea creier pentru adminii astia :-J . Dar nu mai am timpul necesar ca sa mi-l pierd pe acest joc.

@ Phenomzor - Ba piscot, vezi ca ai sa imi dai 10 lei :)

@ Colors - tu esti nab ma, ti-am zis sa nu mai dai in halul ala, si ti-am mai zis ca nu faci bine ca pleci.. mna, te-ai enervat. ai bagat cod, ai luat ban, aia e.

Sunt sef apropo!

@@ColorsV3SeTTINGS, lasa, boss, ca ne apucam la vara, sa scap de bac + admitere. :))

Ba piscot, vezi ca ai sa imi dai 10 lei

Ok. Iti fac cinste cand vii in Bucuresti, il chem si pe @@South Cokemeister ca are sa-mi dea 5 lei de mai demult + inca vreo 12 lei (3 euro) = bagheta pui de la Dristor. :D

@@pHeNOMz0rROYAL,Logic ca ne apucam, sa luam 3 orase :))) Sa luam ban pe filmarile noastre, aww ce-mi mai place :)) Te-am pupat Razvy :P

@@Askhanar, Tu nu intelegi un lucru ba, eu trebuia sa-l ajut si pe coke, pentru ca si el ma ajutat, am jucat la maxim cu el, nu stiam ca-i THELIAR on, de restu' nu imi era frica, ca nu ma bana nimeni, doar pisatu' asta sa-l fut in gura mort, se baga, parca-l vad ca-i un papagal de om, mancami-ar pl.

Edited by ColorsV3SeTTINGS

@@pHeNOMz0rROYAL,Da-i in mortii lor ma :)) Nu-s in stare sa ne prinda, joci 1 an cu codu' te si lauzi ca joci cu el, eu deja m-am plictisit sa mai joc asa finut, sa fac doar +40,46, am vrut un +70 ceva mai smecher, dar n-am apucat, ca faceam, TE-AM PUPATT <3