Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Stai cuminte Zenode, eu zic sa nu comentam de coduri și sa nu mai mâncăm atâta rahat, ai noroc ca nu fac posturi, va banam pe capete, am și videoclipuri și poze când The0 ma omora de la 300m cu m4

Hai nu ma innebuni 300 m cu m4? Serios? Au.. nu credeam ca m4 bate atat ^^ csz.. sa nu comentam de coduri? Ma nene, aseara ati rupt crasheru sa luati si voi hq prin influenta.. csz x7 crash la waru cu voi, mno sunteti bine rau, pe langa ca sunteti afoni.. mai aveti si gatu mare. Vedeti cum dati cu crasheru in seara asta pe turf.

Hai nu ma innebuni 300 m cu m4? Serios? Au.. nu credeam ca m4 bate atat ^^ csz.. sa nu comentam de coduri? Ma nene, aseara ati rupt crasheru sa luati si voi hq prin influenta.. csz x7 crash la waru cu voi, mno sunteti bine rau, pe langa ca sunteti afoni.. mai aveti si gatu mare. Vedeti cum dati cu crasheru in seara asta pe turf.

Ba prietene vezi ca din 39 de membrii 38 aveti cod, cand ati vazut ca incepem sa va luam runde pe CNN LS ati inceput sa ne umpleti de crashuri, acum ca va luati voi crashuri incepeti sa va dati victime dar cand luati turfuri numai cu v2 si v3 + crasher erati in extaz ca juca PC-ul pentru voi.

Ba prietene vezi ca din 39 de membrii 38 aveti cod, cand ati vazut ca incepem sa va luam runde pe CNN LS ati inceput sa ne umpleti de crashuri, acum ca va luati voi crashuri incepeti sa va dati victime dar cand luati turfuri numai cu v2 si v3 + crasher erati in extaz ca juca PC-ul pentru voi.

Stai calm ca mie nu-mi trebuie cod sa-ti dau ceata, asa ca du-te ia-ti seminte pentru diseara ca o sa stai sa le papi in HQ :*

@@LaurBaiatulBun,

ba vezi-ti ba omule de treaba ta ca te dai cam atotstiutor, stii tu cu ce joaca toata lumea iesi ma coaie de aici, ati vazut ca nu sunteti in stare sa va luati HQ si va bagati crashere si chestii, hai nu-mi zi ca avem noi pc slabe si ca luam crash ca din 30 pe limuzina nu ramaneam 5 :)) Si nu mai zi de noi ca verdantu are mai multi banati ca avispa ;)

Nu inteleg ce plm ca certati sau unii va dati mari si tari atata timp cat, codurile sunt in floare :)))). Pana se baga anti-cheat (daca se va baga candva..) mai e. Pacat de aia care nu folosesc cod.. pentru ca si ei sunt bagati in aceeasi oala.

Asa ca pana atunci nu va mai dati mari la apa mica. Daca nu se baga anti-cheat, puteti sa va bagati pl in el de joc deoarece o sa va faceti mai tot timpul nervi pentru ca acest lant de banuri nu se va termina niciodata.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

Forumul va fii indisponibil astazi intre orele 01:00-15:00 pentru cateva lucrari de mentenanta si reorganizare, plus lucrul la aspect, problemel mi le semnalati prin PM.

De asemenea forumul va fii indisponibil astazi intre orele 01:00-15:00 pentru cateva lucrari de mentenanta si reorganizare, plus lucrul la aspect, problemel mi le semnalati prin PM.

Forumul va fii indisponibil astazi intre orele 01:00-15:00 pentru cateva lucrari de mentenanta si reorganizare, plus lucrul la aspect, problemel mi le semnalati prin PM.

De asemenea forumul va fii indisponibil astazi intre orele 01:00-15:00 pentru cateva lucrari de mentenanta si reorganizare, plus lucrul la aspect, problemel mi le semnalati prin PM.

ok ms de info

ce mai faceti wa?