Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

* * Nick-ul tău: Collonelu

* Level-ul deținut: 46' date='daca nu eram asa smecher pierdeam 2800 de ore jucate B-)

* Adminul care te-a banat: kaiacc

* Motivul pentru care ai luat ban: pentru o cearta de pe cand tataia umbla in costum de soimii patriei :) / 109.99.43.204 Collonelu Kaiac 18.04.2011 00:04 permanent crezi ca te-am uitat? / insulte la adresa unui admin

* Explicație: nu am mai putut sa il suport,muream daca nu ma descarcam

* Screenshot (obligatoriu): ce instarit sunt B-),nu?

* IP-ul tău: 109.99.43.204

* Alte precizări?: am o intrebare minora...acesti 10$ prea putin importanti acopera si unban pe forum? sau dUar in joc? [/quote']

no',hai sa vedem.. daca nu va iubeam asa mult nu o faceam :)

Edited by gogusrl

Noapte buna tuturor ( stiu ca nu mai este nimeni la ora asta , mai ales pe forum :)) dar port un monolog acum ) a fost prima mea sedinta de cand sunt printre voi , sper ca nu mi-am luat FW aiurea cum a spus vaN . Pe motiv ca am tras in nu stiu cine inainte de war ... insa nu eu am tras :( . Nu imi place sa provoc scandaluri sau sa ies in evidenta prin gesturi de genul insa avem timp sa ne cunoastem . Sunt unul linistit si doar imi fac treaba , drept dovada 80 k mats de 2 zile de cand sunt la voi . Iar apropo de faza asta cred ca trebuia sa fie luata si o masura ... nu sa ceva de genul discriminari dar totusi sa fie o diferenta intre unu care sta in joc si se plimba in majoritatea timpului si intre unu care intra si isi face treaba non-stop . Este o simpla parere a mea . Noapte buna inca odata si ma bucur ca imi sunteti colegi , cu toate ca azi fac 3 zile nu am avut ocazia sa vorbim asa deschis . Bercea17

Edited by Juster