Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza all, bagati banii in seiful familiei pana la ora 11:30, daca nu suntertui trecuti restante ;))

Bag cand imi repar PC..aici nu am SS-urile, scuze ca nu apuc sa le postez odata..o sa depun mai mult pentru toate restantele

Nick: Alex_Romanu

Rank: 1

Suma depusa: 200.000 (200k)

Data depunerii: 22.3.2010

Screenshot: samp554s.png

Perioada de depozitare 20-03-2010-----27-03-2010

Alex_Romanu---Nu a depozitat

:| Uitete la toate posturile..

Cand e sedinta?

Edit..

La cat e sedinta?

Multumesc ca m-ati anuntat:|(sunt sarcastic)

VaN , nu am putut veni la sedinta.... si nu o sa pot sa ajung niciodata eu la 2 vin spre casa de la pregatire...

Sambata viitoare nu fac pregatire...

Edited by AlexRomanu

Imi cer scuze ca am postat aici , dar vreau sa spun si eu ceva, si cred ca aici este locul potrivit.

Kip , imi cer mii de scuze pentru ce am facut.Imi este o rusine foarte mare in fata ta , ai fost un prieten foarte bun , intelegator si glumet.

Razr, de tine imi este cea mai mare rusine, in fata ta am incercat sa capat respect , si cred ca macar 1% aveam.Esti un scripter minunat si un caracter excelent.

Pot indura orice sanctiune.Daca vreti datimi BAN si pe forum..Atat am avut de zis..

Neatza,scuzati-ma ca nu pot sa intru in-game dar am ceva teme...

O sa avem o sedinta ad-hoc undeva azi-maine,e destul de important

Mi-am rez prob cu GTA , insa acum am alta prob... imi face placa video fite... Trebuia sa-mi cumpar alta... o sa o iau maine-poimaine , si o sa pot intra... sper ca nu e o problema...

PS: Intre timp sunt pe serveru ala de wow pe care l-a pus grimreaper sau nuj cum il cheama sa se alature comunitatii.... e destul de jmen :)

Jok3r , aici posteaza NUMAI membrii... nu si cei in devenire :)

Edited by AlexRomanu