Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

cam liniste pe server :-? baa e decembrie si inca n`a nins :)) anu trecut fix de 1 aveam zapada !!!

-Buna ziua, ma numesc Cristian_Green. M-am nascut in San Tropez in anul 1995. Mama mea lucra ca infirmiera la spital, iar tatal meu era agent F.B.I. . Ei nu prea puteai sa aiba grija de mine, stateam mai mult cu bunicii, bonele etc. Am crescut usor, simtind din plin lipsa parintilor in viata mea. In anul 2003, cand eu aveam varsta de 8 ani, parintii mei au decis ca noi sa ne mutam in Los Santos, si sa incepem o viata noua, si asa am si facut! Ne-am cumparat o casa pe strada VineWood. Parintii mei au inceput sa munceasca amandoi in F.B.I.. In anul 2005, cand eu aveam varsta de 10 ani am primit un telefon ciudat, si am fost anuntat ca parintii mei au fost raniti intr-o misiune sub acoperire F.B.I. si ambulanta nu a venit la timp ceea ce a adus la moartea parintilor mei. Am trecut cu greu peste aceasta tragedie, iar acum mi-am intemeiat o familie, locuiesc tot in Los Santos si vreau sa devin medic ca sa salvez cat mai multe vieti, Va multumesc!

Sper sa primesc o sansa ca sa dovedesc ceea ce pot sa fac !!!

© Copyright © All ryght’s reseved © By Cristian_Green ©

© Copyright © All ryght’s reseved © By B-Zone Community ©

=))) Nu ma pot abtine

Salutare,acum am venit si eu de afara.

La 14;00 sa fiti cat mai multi on,sedinta TTC,cine nu poate sa vina imi da PM.

vai de viata mea =)) unde`ai gasit`o toreno ? la news reporter ? =)) prea belea baietasu ! :))

welcome celor noi >:D<<'>

hahha rob succesfully =)) cam tolomaci astia de la FBI :-?

Edited by CipiGroza

Dealeriii de arme, nu uitati ca dupa sedinta mafiei avem si noi sedinta.

yes of course my love :X=))))))))