Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da-mi un motiv/beneficiu foarte bun pentru a revenii la grupari ,cum era inainte,iar eu o sa iti raspund.

Iti dau eu, nu s-ar mai obosi manutele fine ale domnilor sa faca 1 ora sau 2 pe zi materiale in loc sa stea afk.

Oameni buni, sa fim seriosi, nu este mare chestie 50k pe saptamana, le poti face si in 2 ore cu skill 3 la arms, dar na ... de ce sa nu stam afk 2 ore si sa facem materiale ?

Eu unul sunt neutru catre propunerea voastra dar la war iar o sa cautam un arms dealer cu lupa si o sa ne rugam sa picam cu unul in masina pentru a avea M4.

#Cand erau grupari TOTI, DAR ABSOLUT TOTI va plangeati ca nu aveti arme la war, ca nu gasiti Arms Dealer, acum ca gasiti va plangeti din cauza unei chestii de 2 ore pe saptamana, ca sa nu imi aud vorbe atat eu cat si zozom de saptamana aceasta si noi doi vom posta raportul la arms dealers.

Edited by TL Andreynh0

Da-mi un motiv/beneficiu foarte bun pentru a revenii la grupari ,cum era inainte,iar eu o sa iti raspund.

Am o singura propozitie de spus: ori vrem /turfs, ori nu vrem. Cu mechanic si lawyer poti sa spui "pa si pusi" la turfs, asta e garantat. Cheia succesului e sa fie toti arms-dealeri. Cum a zis si Andreynh0 mai sus, nu e normal sa ne rugam sa picam cu un arms in masina la war. Eu zic ca nu moare nimeni daca incercati sa faceti macar 50k mats pe saptamana... Noapte buna, am iesit.

Hai gata,nu va certati aici ca tatele,gruparile nu se vor adauga,cel putin asa cred,daca MefX si Noway nu au spus nimic despre asta cu siguranta nu se vor adauga,si mai e ceva,de ce sa ne plangem ''ca nu avem arme la war'',ca va dati seama ca daca se vor adauga gruparile incepem ''nu avem arme,nu-s arms dealeri on''.Mai bine ramanem toti arms si toti asasini,parerea mea e ca asa e cel mai bine.

Neata natune! Ce faceti? Se pare ca iara revine discutia "arms". Va plangeti la fel ca gravidele "nu imi place sa fac mats","e prea plictisitor","Prea multe materiale la raport" fratilor nu ati intrat in mafie ca sa fiti in vacanta, dati si voi o mana de ajutor daca vrem in viitorul aporpiat sa avem toate turfs-urile din Las Ventura. Sa faci 50 mats pe stapamna nu e asa greu.

Va pwpa Pestele

Edited by Pestisor

Salutare Dragoni ! La ora 14:00 va avea loc sedinta Arms Dealers ! Cine nu se invoieste prin PM la mine sau la ZoZom va primi Avertisment la job !

Nota: *La 2 avertismente la job veti primi FactionWarn.

Salutare Dragoni ! La ora 14:00 va avea loc sedinta Arms Dealers ! Cine nu se invoieste prin PM la mine sau la ZoZom va primi Avertisment la job !

Nota: *La 2 avertismente la job veti primi FactionWarn.

Sa mai scri pe la discutii de ea sa nu uit iarasi :))

Salut baietii! Ce s-a intamplat aseara la war-uri? Am inteles ca au avut loc doua, ce rezultate ati scos?

Am sa intru si eu mai tarziu prin joc, momentan nu ma simt bine deloc si pe la 12.30 trebuie sa si plec de acasa...

Va pupa mos unk.

Salut baietii! Ce s-a intamplat aseara la war-uri? Am inteles ca au avut loc doua, ce rezultate ati scos?

Am sa intru si eu mai tarziu prin joc, momentan nu ma simt bine deloc si pe la 12.30 trebuie sa si plec de acasa...

Va pupa mos unk.

Un war l-am pierdut, pe hq paterno, la 9 pct diferenta. si unu am batut paterno la vro 20pct diferenta (ne-au atacat ei).

EDIT:

Aplicati si voi. :> http://forum.b-zone.ro/forum/1340-men-of-honor-moh/

Edited by MoH Jackson

Tu esti la noi in factiune? te rog nu mai posta daca nu esti de aici..

Alooo, vrei sa ma iau de Georgiana? Am mazgalit ca prostu' monitoru' unde era avataru' tau si acum am dat in jos si mazgalitura a ramas acolo da avataru' tau e mai sus...

Alooo, vrei sa ma iau de Georgiana? Am mazgalit ca prostu' monitoru' unde era avataru' tau si acum am dat in jos si mazgalitura a ramas acolo da avataru' tau e mai sus...

Haha,mai tu chiar o iubesti,lasa ca iti trece tie cumva.

Daaa, o iubesc din corason =))

Nici eu.

Neata partenere !!!!!

Buna dimineata,m-am gandit ca daca as fii membru TOV,ce am face si pe acolo,dezastru

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic