Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca as putea spune, e dragut, interesant si atat. Nu-ti pot acorda acel + >:) .

@Huh, sunteti gata pentru macelu' de la war? B-)

Baa, creca' nu vrei sa vii si tu la war ?

Edited by TOV GabY

Noapte buna. Pacat ca am pierdut cateva zone azi, macar ne-am mentinut cu 12 zone... Cel cu Green Street de la car rent a fost penal...

P.S.: Check this motherfuckers:

yK78pKV.png

Edited by Magnum96

Noapte buna. Pacat ca am pierdut cateva zone azi, macar ne-am mentinut cu 12 zone... Cel cu Green Street de la car rent a fost penal...

P.S.: Check this motherfuckers:

yK78pKV.png

Bravo ba.

Am revenit :) . Eh, lasati a fost foarte bine, am castigat 2 si am pierdut 2. Data viitoare o sa fie mult mai bine, daca ne strangem putin mai multi. Oricum, felicitari.

Nu te mai baga in seama, du-te la somn. Iar stai ca ieri pana la 3 ?

Am revenit :) . Eh, lasati a fost foarte bine, am castigat 2 si am pierdut 2. Data viitoare o sa fie mult mai bine, daca ne strangem putin mai multi. Oricum, felicitari.

Ehh, eu unu am fost dezamagit de mine. Sper ca data viitoare o sa fac o treaba mai buna..

Moralu nostru a picat cand am pierdut langa HQ Tsar Bratva. Nu trebuia sa dam attack acolo din prima. Chestiile astea sunt lucruri tactice care trebuie gandite, nu trebuie niciodata sa ne grabim sa luam o decizie. Mefx, data viitoare gandeste-te de 2 ori inainte sa ataci si gandeste-te si la moralul echipe.

Moralu nostru a picat cand am pierdut langa HQ Tsar Bratva. Nu trebuia sa dam attack acolo din prima. Chestiile astea sunt lucruri tactice care trebuie gandite, nu trebuie niciodata sa ne grabim sa luam o decizie. Mefx, data viitoare gandeste-te de 2 ori inainte sa ataci si gandeste-te si la moralul echipe.

Ce moral ma ? La inceput toti vroiau war logic atat pt distractie cat si pentru a castiga ceva.

Dupa 2-3 waruri (1h-2h) S-au plictisit baietii...ori au inceput sa isi face de lucru (Ma duc la WC, ma duc sa mananc, p unu il doare nush ce .. multi incepura sa lase afk... etc) Si de aici sa pierdut si organizarea. Ne-am inecat ca tiganii la mal...

La sfarsit incepura sa faca p rambo inclusiv la warurile din Nordul LV-ului cand plecau 1-2 in masina / 1 pe FCR si urlam ca disperat upe /F ca se intoarca... Dar n-ai cu cine.

Era cv de genu Mefx / nowa ziceau sa ne ducem in dreapta si ei plecau in stanga... Mai intai sa invete sa asculte si sa fie activi ... la primele 3 war-uri nu mai puteati de fericire ca am luat turfuri... logic ca era bine pana cand vi sa urat....

Astia sunt "nu au ambitie" sa avem noi odata tot LV-ul.

Propun saptamanal sa faca fiecare SS la sfarsitul a 12 war-uri (3h/zi de war) si la sfarsitul saptamanii sa se posteze intr-un topic ( ca un fel de raport ) Asa vedem si noi cine trage mafia in jos si cine o ridica. ( Pe cei slabi sa ii ajutam, pe cei buni sa ii sponsorizam / laudam )

Asta asa e Magnum. Oricum acol la CJ cei din Tsar Bratva au luat din MARE NOROC. 0.7 ... serios?:|

Aia era mai putin de-un kill...

Mda, asta este, nu fiti demoralizati .

Macar am reusit sa aparam teritoriile. Ganditi-va ca avem jumatete din LV, eu spun ca este destul de bine deocamdata .

E bine, da, oricum pentru tine era bine si daca aveam turf-ul de la HQ, cand erai lider Tattaglia.. ii rugai pe ceilalti sa nu mai dea /attack si cumparai turfuri.

Eu ma bag in pat la somn. Noapte buna.

Rambo-style si-a pus amprenta si azi la cateva war-uri :)... asta e si vineri e o zi.

Noapte buna !

Noapte buna & start spam :X am iesit

Noapt buna !& Iti accept provocarea ! :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic