Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma spammer, nu conteaza cum faci, dar la waruri trebuie sa ajungi. Si de data asta fara sa fii rambo :))

Pleaca ma, am luat worst data trecuta cu -1 si sunt rambo ? Se putea intampla oricui ma... Oricum m-am revansat ca dupa am luat best .

Pleaca ma, am luat worst data trecuta cu -1 si sunt rambo ? Se putea intampla oricui ma... Oricum m-am revansat ca dupa am luat best .

Ma da nu trebuia sa mergi pe ei..

Ma da nu trebuia sa mergi pe ei..

Sa intamplat asta e.... Recuperam azi,

Daca iar suntem 20-25 membrii si sa mai gasesc si afk prin HQ / in zona de war eu nu mai vin... Data trecuta a mers binisor la primele 2-3 war-uri.... dupa care a fost bataie de joc .

Edited by Qubix

Ce-aveti ma.. ? Am un chef in seara asta, le dam temelie. Daca ma si enervez ii sterg de pe mapa, pe toti.

Cuminte, nervosule. Numai gura-i de tine. =))

Apropo, semnătura e de unde presimt eu că e? Știi tu...

Salutare. De-abia aștept warurile...

Cuminte, nervosule. Numai gura-i de tine. =))

Apropo, semnătura e de unde presimt eu că e? Știi tu...

Salutare. De-abia aștept warurile...

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai rrrrrrrrraaaauuuuuuuuuule. Semnatura, nu stiu de unde presimtit tu ca e. Enerveaza-ma, enerveaza-ma.

Asta e o sa recuperam luni,

Eu cred ca daca nu am fi atakat noi nu pierdeam.

Ce sa recuperezi luni? Prafu dupa toba.... nu vezi ca fiecare face ce vrea pleaca 1 cu fcr sau 1-2 cu masina de la HQ (MINIM 4 SE PLEACA OAMENI BUNI)

Am plecat azi mereu cu masinile pline (4) deci ma jur* nu am ajuns decat cu maxim 2-3 masini pline. ori iesea ca da relog , ori se arunca din masina.... E exagerat frate. O sa avem LV-ul la Pastele lu Peste~!

Nu reusesti ma sa iei nimic, toti cred ca daca bagi un aim mic, poti sa bati o mafie intreaga si se duc rambo..

Cu aim-ul ala trebuie sa sti si sa joci, nu te duci asa, de capu tau...

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic