Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare la toti! Am ajuns si eu acasa. Vreau sa va felicit pentru ieri, am reusit sa ne mentinem pe harta, nu putem lua teritorii direct din prima saptamana. Astazi, nu cred ca o sa ajung la waruri, sunt putin ocupat cu scoala. O sa fac tot posibilul, in caz contrar sa il ascultati pe Supranatural13. Bafta la toti!

Alcolus eu nu prea invat :)) Pe mine nu ma atrage liceu... oricum sunt pe sfarsite :-J inca putin si termin. :))

Na bine, stiu si eu ce zici :)) Eu ma laudam acolo ca nici eu nu am invatat nimic si am luat 9 (Semn de la Domnu) :)) Lasa, vrei nu vrei, pana la vara tot trebuie sa inveti =)) Oricum tu cu Noway sunteti olimpici la mate deci nu o sa fie probleme la voi :))

Va multumesc tuturor pentru prezenta. Am reusit sa ne mentinem pe harta dar din pacate nu am prins decat 1 war. O sa va anunt eu sedinta, o sa stabilesc o ora sa fie bine pentru toti. In final, am hotarat sa fac niste poze sa iasa ceva frumos: http://imgur.com/a/7AHYd. Va urez o seara placuta !

P.S: Best Quote Alcolus.

Edited by andreilolzaa

Va multumesc tuturor pentru prezenta. Am reusit sa ne mentinem pe harta dar din pacate nu am prins decat 1 war. O sa va anunt eu sedinta, o sa stabilesc o ora sa fie bine pentru toti. In final, am hotarat sa fac niste poze sa iasa ceva frumos: http://imgur.com/a/7AHYd. Va urez o seara placuta !

P.S: Best Quote Alcolus.

Prima poza a ajuns la wallpaper pe desktop :)

Frumos. :)

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic