Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut si eu sunt nou in Barzini si din cate stiu eu despre membrii Barzini o sa ne intelegem chiar bine :D

Baieti

O sa am internet pe 13 mai. Am sunat la firma ca vad ca numai vin. Au zis ca pe 13 mai vor veni. Imi pare rau, nu am ce sa fac. Daca vreti sa iesiti e treaba voastra, dar sa stiti ca ma dezamagiti deoarece imi aratati ca nu iubiti aceasta factiune.

Baieti

O sa am internet pe 13 mai. Am sunat la firma ca vad ca numai vin. Au zis ca pe 13 mai vor veni. Imi pare rau, nu am ce sa fac. Daca vreti sa iesiti e treaba voastra, dar sa stiti ca ma dezamagiti deoarece imi aratati ca nu iubiti aceasta factiune.

Oasis , ar trebui sa te hotarasti mai repede cine va fi subliderul ca asa va fii mai bine , avem cu cine face antrenamente etc...si de cine asculta :P !

cappy, treaba voastra este sa ascultati de cei cu ranku mai mare. Cei de rank 5 trebuie sa faca antrenamentele etc. Sublideru il voi anunta cand vin.

aveti grija vorbim mai tarziu...merge foarte greu internetu ma chinui de 20 minute X( sa scriu ceva.

Baieti

Nu ies nici sa ma injure ZuZu din Barzini ;). Am incercat sa ajut Stracci foarte mult si acum incerc sa ajut Barzini. Dar totusi ar trebui sa stabilesti un antrenor.. deoarece astia de rank 5 adica mai sunt decat 2.. eckedu care nu prea-l vad si trojan care il vad mereu cat sunt eu pe server afk.. deluxe23 iese.. nu avem antrenor.. ar trebui sa pui tu pe cineva si gata.. cred ca ar fi cel mai bine asa :D

r3 all...inca nu am reusit sa rezolv problema cu ban-u pentru ca Alin nu vrea sa comunice !!!!! Asa sunt adminii de pe B-zone :-J....voi mai astepta cateva zile

r3 all...inca nu am reusit sa rezolv problema cu ban-u pentru ca Alin nu vrea sa comunice !!!!! Asa sunt adminii de pe B-zone :-J....voi mai astepta cateva zile

Pai daca postezi de 100 ori la cereri unban si stresezi omu cu unbanu,normal ca nu ti-l scoate.Postezi o data si ai rabdare.

Pai daca postezi de 100 ori la cereri unban si stresezi omu cu unbanu,normal ca nu ti-l scoate.Postezi o data si ai rabdare.

L-a intrebat ceva dar na....

Re all de la scoala :D ce mai faceti??

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic