Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu cred ca e vorba de "nu sti?" mai sunt multe motive...

PS: sal :))

PS2: Uitati'va la succesful kills :>

Edited by kattalin

Presimt ca voi fi si dat afara dar nush dc....ca poate nu ii convine la Oasis ca am intrat si pt ca Am avut la cererea de intrare in F4L doar pro si cica Topic Close ca am un contra.....numa daca nu mi-a dat el contra....Da stiu mi-a dat crystyanos contra dar dupa a dat edit si mi-a dat pro Edited by xTeNsioN

Re all ce mai faceti? oasis imi pare nespus de rau ca nu mi-am anuntat inactivitatea...a trebuit sa plec in strainatate sa imi rezolv niste probleme de sanatate...te rog sa ma ierti...daca stiam ca plec asa de repede faceam cererea de mult dar plecatu ma luat pe nepregatite...:((

Bine ai venit Oasis >:D<<'> Ce bine ca ai venit..

@sacalul-cand scrii si tu in romana atunci sa incepi sa comentezi

@[F4L]Kos-Dupa ce ca esti inactiv si habar n-ai ce s-a intamplat de ce comentezi?

Am facut post pentru ca nu avea cine sa-l sanctioneze.. nu stiam cand intra oasis. Si la limbajul ala..eu l'as fi demis,dar daca nu era oasis am vrut sa fie sanctionat in joc nu in factiune. Capish?

Bine ai venit Oasis >:D<<'> Ce bine ca ai venit..

@sacalul-cand scrii si tu in romana atunci sa incepi sa comentezi

@[F4L]Kos-Dupa ce ca esti inactiv si habar n-ai ce s-a intamplat de ce comentezi?

Am facut post pentru ca nu avea cine sa-l sanctioneze.. nu stiam cand intra oasis. Si la limbajul ala..eu l'as fi demis,dar daca nu era oasis am vrut sa fie sanctionat in joc nu in factiune. Capish?

Mda...E vorba de toata factiunea, nu de "smk sau altcineva" :D

r3 allz :)

@ spawnel crede-ma k nu scrii mai bine k mie da m-am grabit motivul pt care ti-am atras atentia si eu si kos e k nu asa se procedeaza oricum o sa ii spun si lui oasis de tine ;)

@xtension stai linistit nu te da nimeni afara daca te poti k si pana acum e totul ok si in plus nu trb sa fii suparat pt k a venit oasis :)) eu unu ma bucur da nu ma bucur k nu intra in samp :|:D

a si app tu spui de limbajul lui snik poate o vorbii mai nu stiu cum dar tu te-ai vazut pe tine? daca ma apucam sa iti fac cate un post de fiecare data cand jigneai un coleg se saturau adminii de tine :|

Urat din partea ta Spawn3L si din partea ta smK,din pacate nu va pot sanctiona pentru ca toata cearta are loc pe /f in factiune,aici liderul are prioritate,ii voi arata liderului vostru ce membri are,o sa va sanctioneze el.Topic Closed.

Uite frate sa nu zici k sunt eu #cenzurat# uite cine are dreptate analfabetu de SacAluL si cu inactivul de Kos vezi alta data sa stii ce sa faci ;)

Vad ca unii dintre voi ati uitat ce inseamna reguli. Atat va zic, mai sunt 3-4 ore pana termin de facut windowsu, ca am teme etc. Dupa ce termin, o sa vedeti ce patiti.

scuze oasis de problemele creeate desii nu ar trebuii sa imi cer eu scuze eu incerc sa le explic ce e bine dar se vede k ma iau k pe un nab....si nu ma asculta....imi cer scuze

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic