Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Anndi, Foarte tare intra perfect acuma.Prima ninsoare din Constanta :X (nu se mai termina odata).

Ascultati asta : https://soundcloud.com/whatsonot/jaguar-original-mix si playlist aveti aici https://soundcloud.com/tags/dance

Edited by SHEYK Destema

Bafta tuturor! Ne ajutati sa cucerim aproape tot Las Venturas-ul si ne parasiti, frumos. Nu stiu unde o sa va duca pe voi "gasca" asta, au Blake. si AlcoluS noroc ca stiu sa traga. Succes!

Minciuna asta n-o sa iti mearga prea mult. :)

Si cu asta am terminat, du-te tare in Southern si da magie.

Naga sa inteleg ca esti un fel de pupincurist?

$@|_

Pozele alea nu le-am dat eu lui Blake prin PM. Le-a aflat el de la altcineva. Eu nu am nicio treabă cu Blake, iar linkul nu l-a primit de la mine.

Scuze daca te-am băgat în rahat.

Se pare ca aici se incheie drumul in acest gang pentru mine. Imi pare foarte rau ca parasesc acest gang, dar decat sa ajung la war la 21:30 sau deloc mai bine las locul altei persoane. Va respect pe toti, sa ramaneti tot asa, o familie! "Patati" toata harta cu rosu.

FARA CUVINTE:

6mKPqio.jpg?1

Vad ca o dam in altceva.

Pentru inceput Graur, da m-am plictisit. Poate tu ai 13 ani dar eu am 18 ani mai am timp eu de jocul asta?, crezi ca-mi mai pasa cat de putin de jocul asta? Joc din cauza lui lolza ca i-am promis ceva. Cand o sa consider ca numai pot o sa las locul altuia, momentam mai pot duce putin.

---------

Ce, au plecat ,,aia buni" sa le spunem asa, adica oameni falsi si gata ? Demisii si etc? Plecati ma, cine va tine? Ganditi-va la lolza ca e prietenu vostru si a fost bun cand v-a tinut si v-a dat rank si etc. De el va bateti joc nu de mine, mie nu imi pasa ceea ce faceti, de el va bateti joc ca v-a fost prieten si acum il calcati in picioare

Mai bine nu acceptam toti SHEFI, stiti la ce fac aluzie [sEF].... si ramaneam cu 3 turfs, atunci nu ne mai plangeam si gata, voi aveti 14 ani va doare la basca. Stati sa vedeti la 18 ani ce mai faceti voi cu jocu asta. Poate altii sunt animale care nu le pasa ce cred altii despre ei, dar eu nu vreau sa ma joc un joc de copii de 12 ani la 20 de ani ca unii... Daca ma joc, ma joc ceva care am timp si pot.

In final, va plangeti prea mult sincer. ( Noapte buna )

Edited by Sheennn

Vad ca o dam in altceva.

Pentru inceput Graur, da m-am plictisit. Poate tu ai 13 ani dar eu am 18 ani mai am timp eu de jocul asta?, crezi ca-mi mai pasa cat de putin de jocul asta? Joc din cauza lui lolza ca i-am promis ceva. Cand o sa consider ca numai pot o sa las locul altuia, momentam mai pot duce putin.

---------

Ce, au plecat ,,aia buni" sa le spunem asa, adica oameni falsi si gata ? Demisii si etc? Plecati ma, cine va tine? Ganditi-va la lolza ca e prietenu vostru si a fost bun cand v-a tinut si v-a dat rank si etc. De el va bateti joc nu de mine, mie nu imi pasa ceea ce faceti, de el va bateti joc ca v-a fost prieten si acum il calcati in picioare

Mai bine nu acceptam toti SHEFI, stiti la ce fac aluzie [sEF].... si ramaneam cu 3 turfs, atunci nu ne mai plangeam si gata, voi aveti 14 ani va doare la basca. Stati sa vedeti la 18 ani ce mai faceti voi cu jocu asta. Poate altii sunt animale care nu le pasa ce cred altii despre ei, dar eu nu vreau sa ma joc un joc de copii de 12 ani la 20 de ani ca unii... Daca ma joc, ma joc ceva care am timp si pot.

In final, va plangeti prea mult sincer. ( Noapte buna )

Sheen, ai mare dreptate in ce zici, te inteleg, sunt multe alte prioritati in afara de jocuri, jocurile sunt doar asa de placere, sa te distrezi, si eu sincer asa o sa o si las. Nu mai imi fac eu nervi degeaba, nu mai urlu la war, nu ma mai enervez ca vin 15 oameni la antrenament si asta e, prefer doar sa ma distrez :D

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic