Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Certuri măi baieţi mă, lăsaţi-o moale, fiţi calmi la war-uri şi fiţi atenţi pe adversari, la war-uri să nu plecaţi singuri, plecaţi mai mulţi, cu DB, ba cu hely, dar să fiţi împreună, Toţi pentru unul şi unul pentru toţi!

#BACK-SCHOOL

Scuze ca postez aici,insa vreau sa va salut si sa va urez mult succes tuturor.Ati fost niste colegi exeptionali cu exceptia unora.

@, Demisie acceptata. Bafta mai departe! Prin demisia asta dai dovada de imaturitate, iar loialitatea ta este 0.

Ai inteles gresit.Vroiam sa raman aici si mi-a placut foarte mult,dar nu sufar ingamfatii.E rank 5,oricine tine cu el fie ca ma injura fie ca orice.

Consider ca si tu ai fost nimic aici. Taci din gura,nu stii despre ce e vorba.te iei si de Lolzaa ca nu lasa CS si alte porcarii.Nici nu m-am obosit sa citesc tot. Lolzaa te-ar putea calca in picioare.

Sper sa tinem legatura!Bafta cu turfurile,baieti! ]

@, Cand o sa ajungi ca teylor atunci sa iti permiti sa vorbesti despre el ,dar pana atunci ramai doar un copilas cu gura mare care se baga aiurea, aa si am un cadou pentru tine inainte de a iesi . Iti arat contributia ta in factiunea asta http://imgur.com/A8VKFK0 , numai din 2 evidente sa nu apuc sa caut in toate.Si uite si contributia lui teylor intr-o ora de war a facut killuri cat nu ai facut tu in toata cariera ta http://imgur.com/a/8R7a8 (poti visa la ele ) Drum bun !

Ps: Cred ca teylor ti-ar putea fi tata :-?

E mai copi, ca tine.Ii iei apararea pentru ca sunteti "valorosi tovarasi". Ai plans o saptamana cand i-am facut post. AR putea sa-mi fie tata? Aceeasi minte o are si el si tu. Daca editez putin aia pe care ai facut-o tu,fac sa ai -100 la waruri [ceea ce defapt ai]. Niciodata nu ma avut scorurile astea. Gandesti de parca ai avea 7 ani si la ce nume ai,7 ai. "YOOOOOMARIAN"MAMA BOSSULETZU VALOROSHU JMEAKU'. :))) Daca incepe sa comenteze ca un stresat e doar un donator. Nu m-ai jignit cu nimic si cu tine n-am nimic. Tu,Lolzaa,Alcoale,Cristian sunteti aproape singurii maturi si intregi in factiunea asta. MUlt respect pentru voi. Pentru YOBOSSJMEKERMARIANOSVASCH, taci. Ai pupat toata viata ca sa ajungi rank 5 si cand ai ajuns ai fost si esti praf.

Edited by N Gabi

@, Cand o sa ajungi ca teylor atunci sa iti permiti sa vorbesti despre el ,dar pana atunci ramai doar un copilas cu gura mare care se baga aiurea, aa si am un cadou pentru tine inainte de a iesi . Iti arat contributia ta in factiunea asta http://imgur.com/A8VKFK0 , numai din 2 evidente sa nu apuc sa caut in toate.Si uite si contributia lui teylor intr-o ora de war a facut killuri cat nu ai facut tu in toata cariera ta http://imgur.com/a/8R7a8 (poti visa la ele ) Drum bun !

Ps: Cred ca teylor ti-ar putea fi tata :-?

Edited by yomarian20

Ba, nu stiu cum e aici in gang faza cu rank 4+ sa dea ei fw-uri si alte alea, eu am rank 5 in LSPD de foarte mult timp si n-am zis nimanui FW :-?

Nu stiu daca exista asa ceva, ma rog. Fiti atenti astazi la waruri si nu plecati singur, restul vine de la sine.

@, Noi nu sanctionam pentru ca asa vrem.Cand am primit rankul respectiv ni s-a dat acordul de a sanctiona.Adica mai explicit avem acordul liderului, nu facem de capul nostru.

Baietii, vreau sa va spun cate cuvinte.

Nu o sa castigam niciodata asa, cu ura asta in noi, cu inactivitatea pe care multi din aceasta factiune o au.

Nu o sa dovedim niciodata cine suntem cu adevarat.

Este mult pe departe Red Dragon Triad ceea ce a fost odata.

Nu imi place, ma simt aiurea, simt ca vreau sa plec, dar de ce sa o fac? Totusi nu sunt aici in mafie sa aduc rautati sau minusuri la waruri, ma pastrez pe linia de plutire, fata de altii.

Scot un egal, scot un +2-3, scot cat este necesar sa aduc un atuu' factiunii, pacat de unii care chiar isi doresc sa ajute aceasta factiune, care muncesc si isi dau silinta.

Am vazut ca multi au spus ca LOOLZA si ALCOOL , joaca CS:Go sau ce or mai juca ei, nu aveti de ce sa va legati de ei, este viata lor, ei isi impart modurile virtuale cum vreau ei.

Eu, care muncesc de dimineata pana la ora 5 seara, si nu muncesc ca barman sau sa stau toata ziua la terasa sa vand gogosi, muncesc ca constructor lifturi, si acolo ridic piese de x kile, vin obosit, si totusi, vin bucuros ca intru in joc si vorbesc cu prietenii mei, ca am war, cu ambitia sa fiu cel mai bun, siii...... ?

Dar, nici cu 15 membrii la war sa faci treaba, urat ba urat.

Postez evidenta si ma duc pe contul celalalt(Crudex), sa ma mai calmez nitel.

Bafta si sa ne auzim cu bine.

PS: Puneti-va pe 'chicioare ba'.

Edited by it is daniell

@, Foarte adevarat +1 dar maine ca astazi l-am epuizat. Sper sa dispara certurile dintre membri si sa gasim o forumula stabila si unita in ceea mai mare parte, nu pot rezista prea mult cu tensiunea asta. Am sa vad si eu cum mai decurg lucrurile, nici sa plec nu vreau pentru ca ar insemna sa va las cand aveti nevoie cel mai mult. Am sa plec de aici cand totu merge bine si consider ca mi-am terminat treaba. Noapte buna ne auzim maine cand vin de la munca. Pup

Welcome celor noi, back de la scoala, astazi ar trebui sa ne recuperam hq-u, dar sa fim mai multi on. sal.

Ba, ce e aici ma? De ce ma bagati in toate discutiile? Sunt eu nevoit sa stau 8 ore pe samp cat sunt acasa (Restul le dorm si sunt la scoala)? Nu prea cred... Intru si eu cand pot si cand simt ca am ceva de facut sau vreau sa fac ceva. Nu vad care e problema daca eu ma joc cine stie ce, cum ziceti voi: "Pierde ziua pe csgo". No, asa, bravo mie, nu sunt obligat sa fiu la picioarele tuturor, mai fac si altceva, nu doar samp si samp (si aici nu ma refer doar la jocuri, ci si la teme, relaxat, mai un film, mai ies prin oras etc..). Daca nu va convine asta e, nu toti au program liber, oricum o mare parte din factiune au si ei destule de facut, nu doar scoala, mai si servici in cazul unora.

Hai salut, eu zic mai bine sa nu mai comentan niciunul si sa ne punem pe treaba. Ar trebui fiecare sa ne analizam capacitatile si sa vedem daca suntem in stare sa facem ceva sau nu.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic