Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Catal1n, Da, e cum scrie acolo. Vezi sa nu omori dinafara zonei ca iei kick si nici cu db ca iei tot kick.

Se pare ca astazi avem doar o ora de war de la 8 la 9. Dupa ciuciu.

Stam doar Def? sau si atacam?

@@Catal1n, Incearca sa postezi ceva mai elaborat altfel vei fi sanctionat.Astea sunt intrebari ce le poti pune si in joc

P.S Ai sa site-ul rpg unde sa te uiti

Edited by SQ Destema

@, Ne mai apucam si noi de treaba? Treaba nu inseamna mereu promisiuni si iar promisiuni, ci fapte. Zici de 2 luni de zile ca o sa fi mai activ si nu o sa mai accepti inactivitatea si ghici ce, de fiecare data revenim doar la vorbe. Eu m-am saturat doar de vorbe si nu sunt singurul (aici ma refer la membrii cu vechime in factiune). Tu nu vezi ca am ajuns de rasul lumii? Nici 20 nu ne strangem la war si pe nimeni nu intereseaza asta. Daca vezi ca nu mai poti fi activ si nu te mai poti ocupa, fara suparare, dar lasa pe altul care isi doreste si vrea sa reinvie aceasta factiune. Acum suntem o factiune in plus pe server. Ocupam TAB-ul aiurea cu culoarea noastra. Tu nu poti sa-ti dai seama ca pe zi ce trece suntem mai praf si mai inactivi? Nu vezi ca nu te mai poti ocupa? Dragostea cu forta nu merge. Eu m-am saturat sa tot anulez unele activitati pe care puteam sa le fac pentru cateva minute in care imi mai fac si nervi. Eu vreau sa joc de placere si dupa cum ai vazut si tu noul sistem e strans legat de activitate, care din partea unora e egala cu 0 si printre aceia aproape ca te regasesti si tu. Fara suparare dar ne mai revenim si noi odata sau ce facem? Eu stau aici pentru factiune, imi este draga factiunea nu cine o conduce. Mi-e indiferent cine o conduce atata timp cat acel cineva e activ si ii place sa se implice. Tie nu-ti mai place, adica asa se vede si nu e bine. Daca ti se pare ca eu aberez intreaba-ti ceilalti membrii cu vechime in factiune si oare nu au aceeasi parere? Vrei sa te mint frumos? Scuze dar nici asta nu-mi place. Ori suntem sinceri intre noi, ori ba. Da, e un joc, dar normal un joc trebuie jucat de cei pe care ii atrage, nu de cei care intra doar din obligatie, din an in paste pentru ca na, mai trebuie sa faca si el un log de vreo 10,20 de minute. Ori te pui pe treaba ori bafta si la revedere. Imi pare rau daca te simti jignit de ce am zis mai sus dar nu-mi place sa fiu fals si sa zic ca totul e roz cand de fapt totul e de c***t. Bafta.

Felicitari Southern Pimps pentru Las Venturas.De 7 luni de cand sunt pe aici s-a dus o lupta destul de stransa, ca sa zic asa si se pare ca cineva a reusit sa invinga.Felicitari inca odata.Spor la Los Santos.

Si ca sa dau un edit mic cu nervii mei.In poza asta o sa vedeti de ce nu castigam niciodata

4kAyflk.png

http://forum.b-zone.ro/topic/204006-bug-war/

@, Sa fac misto de voi sau sa va numesc codati nu am de ce, este munca voastra pana la urma si eu o respect.Cum am zis..succes in Los Santos :)

Edited by SQ Destema

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic