Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Welcome , baiat cu experienta , asa da :) . Felicitari ma cu 3/4 waruri win , mai rar vedem asa ceva, daca ne-am mentine la performanata asta .

E de la mouse baa :))) Wrong x2 !

Edited by Rappa S4F

@, Welcome , baiat cu experienta , asa da :) . Felicitari ma cu 3/4 waruri win , mai rar vedem asa ceva, daca ne-am mentine la performanata asta .

Nu o sa fie rar cat sunt eu aici.

Ati stricat-o rau de tot la ultimul war. Ati stricat toata prestatia voastra buna de pana acum. V-ati culcat pe o ureche si ati pierdut warul in ultimul hal. De cate ori v-am spus "nu spune hop pana nu ai sarit gardul"? M-ati dezamagit din cauza greselii voastre imense.

Repet: Pentru luni nu accept nici o invoire, am multe inactivitati acceptate si v-ati invatat cu spamul la topicul de invoiri.

@, Uitate ba Alex am fost cu 6 sau pana mea mai multi ca ei , daca stateam drq pe cladire la influenta era war win lejer. Nu le mai da voie sa se duca in ei, ca nu stiu sa fie baieti destepti, ne-au asteptat , si asta a fost smecheria ne-au batut. Alta data frumusel pe cladire , pazim intrarile si asta e. Si cum zice si Duda , nu mai visati la LV Rosu ca visati degeaba , daca faceti cum a-ti facut la war-ul pe Bank , si va duceti voi in ei , e clara treaba . Inca nu a-ti ajuns la ,,skill-ul'' necesar sa le da-ti voi lor 1 vs 1 , sau sa tine-ti piept 1 vs 3 , asa ca nu mai bine stati degeaba ? si luati si 20k tot degeaba .. decat sa fiti agitati ca Pepsi mai bine calmi . Astea fiind spuse , am pierdut noi un turf azi , care era castigat lejer , dar de luni ii rupem . Weekend placut tuturor !!

Si P.S , ca sa ma laud , asta da skill tati :X

IZhHkqD.png

Edited by Rappa S4F

Unde e norocu ala de inca 2 turfuri . Daca o sa fie baieti valabili si o sa stea unde o sa li se spuna, posibil, daca nu asta e. Oricum gagii aia mai sunt 33 din care 3-4 banati, deci no problem. Mai greu cu ,,maronii in dungi'' vad ca isi refac factiune repejor, nu cu cine stie ce ,,vedete'' dar sunt acolo cativa.

Edited by Rappa S4F

Daca nu prinde-ti x2 attacks sa stiti ca sunteti degeaba!!! Succes!! :X :X :X :X

Edit: SEF DE PAGINA! :O

Edit2: GG de atacuri!!! Maine toti on! EU nu cred ca voi fi, ma duc sa petrec cu Andreele! La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc ziua de nume astazi!!

Edited by M1H41 S4F

@, Ma subestimezi Mihai, este baiatu mereu pregatit sa de'a x2 attack. Am dat special pe banca sa o luam inapoi si sa vad daca stiu gagii sa stea pe loc, mai ales ca acum sp are membri. Imi place de TTB au prins curaj, isi permit sa dea attack pe noi, dar ii nenorocim si la propriu si la figurat. Azi prezenta maxima trebuie.

Hai noroc.

La warurile de astazi baieti nu o sa fiu prezent pentru ca voi fi plecat in oras asa ca vreau sa ascultati de Coolio si toti rank 4+! Nu va culcati pe o ureche si nu faceti ce va taie capu ati vazut consecinta acesor lucruri la ultimul war de vineri. Nu promit nimic dar s-ar putea sa prind ultimele 1-2 waruri.

Edit: Se pare ca ajung, nu ma bagati in seama... :)) Hai, la 19:50 strangerea in HQ, incepeti sa va logati de la si jumate sa prindeti loc, mai mult ca sigur vor fi 1000/1000.

Edited by oT AlexDOUD rTn

Evidenta pentru amenzi a fost postata, platiti-va amenzile in decurs de 24 de ore sau va voi sanctiona cu FW pentru neplata.

P.S.: Cred ca sunteti constienti de faptul ca in regulament scrie ca zilele in aveti invoire/inactivitate nu se pun la intervalul pentru rank, nu? Indiferent ca ati ajuns sau nu la activitate, se pune ca zi inactiva. Numarati-va tonele de invoiri ca sa nu aveti surprize mai tarziu.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic