Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Moama.ba drq nu este frumos ce-ați făcut.ATI PLECAT CA LASII DRQ SI UNII AU SI APLICAT AVISPA , MOR PE VOI BA =]]]

Lăsa vio sa ia AViSpA si lv si după o sa iei lv , si revin sa te ajut.Buna fraza sylvyule , smr bai i-am dat dreptate de 10 ori lu sylvyu si am spus =]]

E treaba lor Demone. Eu dupa ce mi-am pus demisia din cauza la un mucos care da pm-uri la lider, m-am si lasat de acest joc. Mi s-a acrit de acest joc si copilu' ala mi-a pus capac. N-am iesit sa ma duc la mai bine. Eu i-am oferit sustinere, el a facut cum a crezut ca e mai bine si aia e. S-a fript singur.

Pentru baietii aia grei care au plecat din RDT in Avispa, sunteti niste paletari. Mai bine mureati in HQ cu, capul sus si incercati sa faceti ceva, decat sa fugiti ca niste pizde si sa lasati RDT in 25 de membrii ca apoi sa triumfati voi peste ei. Urat..

Ala dupa ce a plecat, cica vine mai tarziu sa ajute :))). Dupa ce te pisi pe el, vii mai tarziu si-l pupi. Frumos.. ce sa zic. Hai v-am pwpat.

Pentru baietii aia grei care au plecat din RDT in Avispa, sunteti niste paletari. Mai bine mureati in HQ cu, capul sus si incercati sa faceti ceva, decat sa fugiti ca niste pizde si sa lasati RDT in 25 de membrii ca apoi sa triumfati voi peste ei. Urat.. Ala dupa ce a plecat, cica vine mai tarziu sa ajute ). Dupa ce te pisi pe el, vii mai tarziu si-l pupi. Frumos.. ce sa zic. Hai v-am pwpat.

Bine zis !Asa sunt unii de parca ar face vre-o diferenta ca s-au dus ei acolo.Oricum luam bataie de la Avispa si asa.You are like a penny, two-faced and worthless.

E treaba lor Demone. Eu dupa ce mi-am pus demisia din cauza la un mucos care da pm-uri la lider, m-am si lasat de acest joc. Mi s-a acrit de acest joc si copilu' ala mi-a pus capac. N-am iesit sa ma duc la mai bine. Eu i-am oferit sustinere, el a facut cum a crezut ca e mai bine si aia e. S-a fript singur.

Pentru baietii aia grei care au plecat din RDT in Avispa, sunteti niste paletari. Mai bine mureati in HQ cu, capul sus si incercati sa faceti ceva, decat sa fugiti ca niste pizde si sa lasati RDT in 25 de membrii ca apoi sa triumfati voi peste ei. Urat..

Ala dupa ce a plecat, cica vine mai tarziu sa ajute :))). Dupa ce te pisi pe el, vii mai tarziu si-l pupi. Frumos.. ce sa zic. Hai v-am pwpat.

Asa este lumea, n-ai ce sa faci... ''prietenii'' aia care te lasa cu ochii in soare. Eu stiu cand ai o mafie ''o familie'' stai in ea si la bine si la rau. Nu cand se duce in jos pleci ca un las. Dar ce sa faci, asa este lumea. Si tu Silviule, nu trebuia sa iesi pentru un pm, oricum Nyx a iesit din factiune... Dar lasa, ca o sa ne revenim noi si o sa le radem in nas celor care ne-au lasat balta la greu. Roata mereu se intoarce! Hai salut.

Moama.ba drq nu este frumos ce-ați făcut.ATI PLECAT CA LASII DRQ SI UNII AU SI APLICAT AVISPA , MOR PE VOI BA =]]]

Lăsa vio sa ia AViSpA si lv si după o sa iei lv , si revin sa te ajut.Buna fraza sylvyule , smr bai i-am dat dreptate de 10 ori lu sylvyu si am spus =]]

Mori pe ei? Nu cumva acum o saptamana ti.ai dat demisia din RDT si in secunda 2 ai aplicat in Avispa? Dar ai picat testele asa ca ai mers in GSB. Despre ce vorbim ?

Mori pe ei? Nu cumva acum o saptamana ti.ai dat demisia din RDT si in secunda 2 ai aplicat in Avispa? Dar ai picat testele asa ca ai mers in GSB. Despre ce vorbim ?

Ooooo ma' men ce rekt frumix, lasa-l ma ca asta e copil batut de viata, e speriat saracu' sincer e cel mai prost copil al ma-sii. =))

Da , am plecat deoarce nu eram in relații bine cu unii sa si văzut si după am vrut sa merg la coke dar ma chemat awe si kratos sa merg AViSpA , si am aplicat.Nu am picat , i-am dat 5-0 lu esco mi-a zis sa scot codul ca ma pica si ca ma baneaza , acest lucru ma făcut sa rad calumea deoarece eu nu folosesc cod , si după pnm a început sa dea urat , nu spun ca ar avea cod sau d-astea poate lag ca la primul duel a luat crash , si după ma făcut nush cum , e bun.Iar după am plecat la coke exact unde am vrut sa merg de prima data si app rdt si gsb e același lucru doar membrii sunt alții si warurile deci nu poți zice ca am fugit , de fugit am fugit din rdt dar m-am dus in alta mafie care e la fel.Zenod , ma pis pe morții matii , prost ești tu cu ma-ta poți da report ma doare-n cur.

Da , am plecat deoarce nu eram in relații bine cu unii sa si văzut si după am vrut sa merg la coke dar ma chemat awe si kratos sa merg AViSpA , si am aplicat.Nu am picat , i-am dat 5-0 lu esco mi-a zis sa scot codul ca ma pica si ca ma baneaza , acest lucru ma făcut sa rad calumea deoarece eu nu folosesc cod , si după pnm a început sa dea urat , nu spun ca ar avea cod sau d-astea poate lag ca la primul duel a luat crash , si după ma făcut nush cum , e bun.Iar după am plecat la coke exact unde am vrut sa merg de prima data si app rdt si gsb e același lucru doar membrii sunt alții si warurile deci nu poți zice ca am fugit , de fugit am fugit din rdt dar m-am dus in alta mafie care e la fel.Zenod , ma pis pe morții matii , prost ești tu cu ma-ta poți da report ma doare-n cur.

:'( trist. Si citez: Nu am picat , i-am dat 5-0 lu esco mi-a zis sa scot codul ca ma pica si ca ma baneaza , acest lucru ma făcut sa rad calumea deoarece eu nu folosesc cod. Ba deci tu esti prost cu diploma sa mor, mai taci dracu de plod, ti-am zis suferi atat de tine, ca tu dai bine da rupi codu, mi-e scarba de plozi ca tine, si usor cu limbaju' saracule, ca nu mi-e greu sa ajung in Campina, ca fac max 20 de minute pana acolo sa-ti trag 2 palme peste ceafa.

Da , da bai smechere nu sufar de mine si nu dau cu cod , tu tot suferinta ai ramas : " ai cod " , " rupi cod " nu te-ai plictisit sa spui frazele astea? =))))

Stai chill , eu cand ma injuram cu nabu de xepical si cu kelton cu programul lor osf cand le-am explicat ca tot ramane cod chiar daca schimbi windows , atunci mi-a banat 6 conturi si le spuneam ca nu folosesc cod , dar n-au vrut sa ma creada.Le-am facut filmare cu pm frumos la cravata :))) si nu prea sa schimbat cine stie ce.

Noroc ca am gasit un program care sa-mi curete hard-ul ca altfel tot ramanea codul in pc chiar daca schimbi windows + format din bios.Asa ca terminativa ba daca nu stiti ce sa mai intamplat , ai vazut ca am 2 banuri a gata asta are cod , ho nu e adv si beyond a luat ban si nu avea cod , e staff b-zone calm.

Deci nu mai acuzati aiurea zenod ok? App GG ALA CARE AI DAT REPORT AI UN OS DE LA MINE BAI CAINE.

@@DemOnGTA, au fost multe banuri date doar pentru simplul fapt ca osf arata ca a existat candva cod in PC. Si eu am patit asa si dupa vreun an de zile cand ii arat lu' Kelton ca am instalat windows si tot acelasi cod apare in osf, imi zice ca nu trebuia sa primesc ban.. cica n-a fost adminul atent. Mai zi ceva..

Sylvyule mie cand mi-sa intamplat asa i-am dat pm lu kelton si cica: Sa suprapui datele si se sterge codul , este foarte explicit nasu' K :))

Noroc cu Ccleaner i-am dat curatare hard-disk si dimineatza era p@ codul , nota 10 la acest program.

Si din alea 3 banuri , decat 1 a fost dat pe drept , restu pe nedrept.

Hai salut dragonilor de azi suntem colegi, haida sa bagam LV pe ciclu fast ca mai am si alte planuri :))

@@Guta, daca nu ai cont pe aici te rog frumos sa nu mai postezi, bafta!

@@AIM Florea, nu mai fii rau ba cu ei, ai grija ce faci VDT pwp :*

@@AndreyCiubotariu, hai mai cu talent

Stati la attack ba maine 4/4

Hei florea si vtmb, dc sunteti fani si va uitati ce scriem noi aici :c Hei woodstar esti si tu fan ? ^_^

Ai orgasm cand faci posturi? sau ah, nu stii cum se simte inca?

De ce te bagi in seama cu ei daca nu te-au bagat nici ei?

Te faci de ras

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic