Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Kappa Faraon said:

Ce mai ziceti bai dragonilor ? :)) Contu meu de forum s-a dus...

Nu s-a dus nab,trebuie sa iti pui numele care il aveai la Display nu cel cu care era creat contul.Asa am zis si eu pana mi-a zis cineva si am pus numele de la display si a mers :D .

Hai salut! Ce fac dragonasii? :> Haida cu maine attack HQ RDT + TTB sa refacem LV ROSU ca la sfarsit de saptamana trebuie sa ma duc sa ajut in alta parte :3 Si sa tinem de turfu din SF.

43 minutes ago, AIM Kratos said:

e se aude ma,

E greu cu votul membrilor, poate iau sa scot vtb din factiune pasnica :))

10 minutes ago, YzZY ToV said:

a mers? .

Daa, ma miram eu de ce nu imi merge :))

On 15.05.2017 at 4:15 PM, AIM Kappa said:

Daa, ma miram eu de ce nu imi merge :))

Da bravo ma ne-ai parasit pentru ce? pentru nervi? nab mai esti,pup

Cam atat si experienta mea in RDT pentru moment, posibil sa ma intorc aici candva. Tinem legatura astia cu care ma am bine, restu mai da-te-ti-va dreacului :)) naspa de Pound era un baiat super ok, restu Dumnezeu cu mila. 

Remember Vio's Team - RDT #24 turfs. 

Hai sanatate si numai bine! 

Ba baieti mi-a parut bine sa fim colegi, asta a fost .. Cand jucam fara cod copii fara viitor tot codat ma faceau, acum am vrut sa le arata cum se joaca :)) Hai ca poate ne mai auzim in toamna :) V-am pupat ! #REMEMBER KAPPA <3 Respect - Vio, Pound, Bulaie, Alezy, Showking, Hawking, 2p@c, Armys, Herrera, Edd, X3n0n, Tazovsky, Kratos, Hex, Yzzy, Zenod + membri din AIM si care va mai stiti :):* 

Edited by AIM Kappa

Imi pare rau ca v-am parasit pe toti, dar a fost si timpul, doar acum am realizat ca aici doar un nolifer primeste o functie. Probabil au si ei dreptate, multi isi lasa scoala pentru acest joc? serios? Urat. Ne auzim prin Toamna probabil sau o sa ma vedeti cu alt cont, nu se stie niciodata. BAFTA TUTUROR! RESPECT RDT OLD #24TURFSS!

Bafta baieti,pacat de alegerea pe care ati facut-o!Va pup si va respect pe totii chiar si pe Showking(glumesc) :)))

Edited by Aim 2PAC

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic