Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu cred ca am facut asa ceva.. pur si simplu nu imi aduc aminte.

Vreau sa imi dai un exemplu, cand eu am suferit, sau am vorbit urat , ca sunt curios.

Eu ma inteleg bine cu orice membru din factiune, iar pe tine te respect ca lider, si nu cred ca te-am vorbit pe la spate, sau te-am jignit in vreun fel.

Ok. Lasand vorbitul pe la spate deoparte, nu stiu in legatura cu ce am suferit.. Chiar nu-mi place sa sufar , sa batjocoresc, etc.

Poate ca am aruncat vreun cuvant aiurea,in gluma, deoarece e caterinca intre noi , membrii .

Astept sa vad raspusul lui.. sunt nedumerit :|

Eşti culmea Oasis.Acum stau şi mă gândesc dacă te.am vorbit vreodată pe la spate.Dacă te referi când ziceam că fac party că lipseşti , glumeam!+că şi eu mă înţeleg cu toţi membri Barzini şi cum zicea şi dbk , te respect ca lider , îţi faci treaba foarte bine.

Ba fratilor ... mi-ati fost colegi o lunga perioada , am facut totul pentru voi ca sa va simtiti bine . Credeti ca acuma am vreun interes sa va fac vreun rau? !

Sunt o legenda Barzini vie ... nu sunt degeaba pe acea lista. Va rog sa incetati cu acuzatiile asupra mea !

Eu am discutat ceva cu Robertha , ca intre colegi/prieteni/"frati" si va asigur ca nu i-am zis sa iasa .I-am dat doar un sfat prietenesc " daca te simti bine in Barzini de ce sa iesi? ".

Iar la faza cu pupincurismul nu inteleg. Unde vedeti voi ca ea face ce ziceti voi? Sa inteleg ca daca eu vb cu haose etc si el e pupincurist? Hai sa fim seriosi !

Si am vazut si eu ce i-ati facut ieri , nu ma asteptam de la voi sa faceti asta ...Va aveati ca fratii si in secunda urmatoare mai ceva ca dusmanii....ASA NU SE FACE TREABA !

Asa ca va rog sa nu ma mai acuzati aiurea !

Bafta ;)

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic