Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Claule , felicitari pentru Lider ai mare grija ce faci cu aceasta mafie sper ca sa o menti acolo unde ii era locul cand era Lider [F4L]Oasis9 . Bafta multa :-bd

Cele mai frumoase momente alaturi de un lider si niste colegii de nota 10+ aici le-am petrecut.

Ai grija de mafia noastra de suflet sau ne suparam :))

Felicitari clau pentru noua ta functie , ma bucur ca am din nou ocazia sa lucrez cu tine , chiar daca acum tu esti cel din conducere si eu membrul .

Felicitari ClaU, nu am avut sansa sa intru in aceasta mafie, sper sa am una cu tine lider. Joc pe serverul b-zone de 8-9 luni si The Barzini Family a fost intodeauna in acelasi top ca The Corleone Family, cand am intrat nu m-a interesat aceasta mafia, m-a interesa The Corleone F., dar de cateva luni imi doresc foarte mult sa fac parte din ea. Cu lider [F4L]Oasis9 mafia a avut foarte mare succes, war-uri, targuri, respect, membri de valoare, lider/sublider de colectie. Sper ca tu ClaU, sa mentii aceasta mafie in cele mai bune top-uri !. N-am avut onoarea sa te cunosc, din pacate, dar sper s-o am. Din cate am auzit eu despre tine, imi dau seama ca meriti sansa, sper ca mafia sa ramana la fel puternica, ba chiar mai puternica. Iti urez succes succes in tot ce ti-ai propus! Bafta la toti membri din Barzini ! Si inca odata felicitari ClaU !

Acesta este ultimul meu post in Barzini :*

Am fost alaturi de oameni deosebiti timp de 5 luni.. cu bune si rele :)

Va doresc multa bafta si sucess in continuare tuturor :*

Sper ca vom ramane prieteni cu totii chiar daca aici s`a incheiat perioada noastra in calitate de colegi :P

Va pup ! :*

Bine ai venit weeld si succes celor care au plecat . Ce sa facem clau .. eu astept sa formezi o echipa , am dat ad-uri in game , acum sa speram ca vor fi membri care vor in Barzini .

Salutare.

Felicitarile mele pt lider Claule.Pana la urma vad ca brasovenii sunt favorizati :)).Lasand gluma la o parte,e o functie pe care o meritai.E o functie importanta la o mafie care starneste ineteresul a foarte multi playeri.E o mafie frumoasa,extraordinara cu un fost lider ce a dus-o pe cele mai inalte culmi in aceasta comunitate.Acum,cu totii speram ca esti liderul mult asteptat care va continua ceea ce a inceput oasis aici si,care va incerca sa depaseasca aceste performante si sa sparga barierele in ceea ce priveste mafiile.Esti o persoana ambitioasa si sper si cred ca vei reusi aici.Barzini are nevoie de capacitatile tale de lider si de ambitiile tale ca om.Inca o data felicitari si succes cu mafia.Respect !

Felicitari cLaU pentru noua ta functie .

Buna dimineata Barzini , in 5min. plec si eu la scoala , vin pe la 18:30 ... Clau sper ca o sa apuc si '' marele eveniment '' .. vorbim mai pe seara .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic