Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am venit si eu acum. Abea ce au plecat ai mei :D

Nu uitati, antrenament diseara! Sa fiti cat mai multi, va roaga christiaN.

Am ceva de spus:

Daca cineva este suparat pe mine, imi cer scuze pt ce i-am facut. Sper sa ma iertati si va promit ca nu voi mai face 'glume' proaste. Nu vreau sa ajungeti sa demisionati din cauza mea, sau sa nu intrati intr-o factiune pentru ca eu sunt membru.

Guest TURKUAZ

Salutare baieti, scuzati dar nu am putut intra astazi pentru ca am fost prin oras cam toata ziua.

Ne vedem in joc in urmatoarele minute. :)

Noapte bună Barzini family.

Michael / cLaU vă mulțumesc mult pentru seara care mi-ați oferit-o alături de soția mea aL3XutzZa :*.

Felicitari tuturor pentru WAR-ul din această seară ați fost foarte buni și s-au văzut clar orele de antrenamente.

Edited by christiaN

Uhoo... :) Ce obosit sunt de la War, a fost primul, unicul si cel mai frumos war 4Fun, Nb Barzini, si toti am facut o treaba buna. :-H

EDIT: :) Am uitat ca intru pe la 12- 4 sper sa fim la fel de multi ca ieri :>

Edited by CouNT

Frumoasa casa :X asigura-te ca voi lua rent, dar dupa nu cred ca voi avea cu ce veni la HQ :) ca nu am masina personala, dar totusi, poate sunt respawnate niste masini pe acolo :D

Vai, vai, vai :) v-a sta foarte bine impreuna, Casa de Piatra inca o data.

P.S: Pana si eu am pus 100k acolo :)) din mica mea avere care o aveam in momentul actual :).. Nb all, ne vedem pe la 1 :-H

Edited by CouNT

Buna Seara Barzini Family .

Am achizionat o casa level 7 in Groove Street : http://i52.tinypic.com/2lw2hau.png

Va astept sa luati rent daca aveti nevoie 1 $ . Ne strangem mai multi aici sa fie mai Role - Play .

Frumoasa casa, am detinuto si eu acum vreo 5 luni, si aveam in parcare un elegy :].

Sa o stapanesti sanatos :*.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic