Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa-i urez succes noului lider si viitoarelor generatii de membri ce vor intra in familia Barzini.Eu am plecat,voi reveni joi/vineri,probabil nu vom mai fi colegi pana atunci.Succes!

Tocmai mi-am depus demisia.Bafta tuturor si succes noii generatii care va veni in aceasta mafie.In aceste 2 luni m-am simtit cel mai bine,nu voi uita niciodata ca in aceasta factiune am avut cele mai frumoase momente si va doresc succes tuturor membrilor care au mai ramas in acest moment.Bafta Barzini.

Tocmai mi-am depus demisia.Bafta tuturor si succes noii generatii care va veni in aceasta mafie.In aceste 2 luni m-am simtit cel mai bine,nu voi uita niciodata ca in aceasta factiune am avut cele mai frumoase momente si va doresc succes tuturor membrilor care au mai ramas in acest moment.Bafta Barzini.

Salut!Sper sa aleaga un lider bun.Se zvoneste ca l-ar alege pe Hooliganu.

=)) esti penal gamer xD...

"Ce se va intampla cu barzini?"...stai linistit nu va fi desfiintata mafia, va veni noul lider care se va ocupa de ea si nu trebuie sa anuntam, dar se alege cam greu un lider :-? oricum va avea ceva de munca, daca da uninvite celor cu cereri de demisie ramanem 6...

=)) esti penal gamer xD...

"Ce se va intampla cu barzini?"...stai linistit nu va fi desfiintata mafia, va veni noul lider care se va ocupa de ea si nu trebuie sa anuntam, dar se alege cam greu un lider :-? oricum va avea ceva de munca, daca da uninvite celor cu cereri de demisie ramanem 6...

Stai chill ca stiu ca nu se desfiinteaza dar am zis ce dureaza atat numai e nimeni ... nu se ocupa nimeni de nimic ... asta m-am referit daca ai inteles altceva e partea a 2 a ! In fine !

Bafta Don unK., ai luat o functie foarte importanta, credem in tine si stim c`o sa aduci mafia unde a adus`o [F4L]Oasis9. Multa bafta, meriti.

Am ceva pt. tine:

69135411266769013734.png

EDIT: Ma scuzati, acuma am vazut ce a zis unK., ma scuzati.

Edited by Justin T

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic