Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1.Deci dupa parerea mea ne-ar ajuta sa avem si noi joburile de Drug dealer Whore si Lawyer.Doar cu Mechanic si Arms Dealer nu prea strangem bani la targuri sau alte evenimente.

2.Banii pe care ii strangem din vanzarea de arme,droguri,refill,repair,lawyer,whore chiar daca nu i-am facut la targ sa ii punem in seiful mafie pentru a strange mai multi bani.

3.Ar mai fi ideea sa punem toti bani sa cumparam si noi un biz,masini,case pe care sa le inchiriem si banii stransi sa ii punem tot in seiful mafiei.

Aiurea chestia cu Whore si drugs .Iti spun din propria experienta ca nu prea sa se castiga atat de bine cu aceste joburi,in legatura cu bizul este o idee buna o sa vb cu unK. dar trebuie o suma imensa,gandindu-te ca cel mai ieftin biz e vro 250 300 milz.

Da ma gandesc ca e scump dar daca punem toti bani se strang.

Mai am o ideea sa cumparam sa strabgem bani de biz

1.Ar fi bine ca la fiecare sfarsit de saptamana la sedinta sa puna fiecare jucator in seiful mafiei de la 50k in sus ne-ar ajuta mult banii pe care i-am strange.

2.Cand organizam Event sau Targ sa punem si noi o taxa de intrare de 1-3k ca doar nu e o suma asa mare.

3.Sau cand facem Event Deagle,AK47,MP5,etc jucatorii care vin la event sa cumpere arme de la noi nu de la altii sau de la Gun Shop,iar banii pe care ii strangem sa ii punem in seiful mafiei.

Edited by Radu Truda

ChrisBrown de ce postezi aiurea si nici nu te-am pus sa pui maneaua aia :))))))))))))))))

ChrisBrown numai posta aici ca cer warn si numai pune manele aiurea si mai si zici ca la cererea mea =))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic