Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tău:$kAzYnO$

Level-ul deținut:acuma p u l a mea

Adminul care te-a banat kelton

Motivul pentru care ai luat ban: in P u l a mea petru un bug abusse am primit bag da admini doarme in P U L A mea pe ei da sa rezolve bugu nu sunt in stare in rasa voastra de stricatiii acuma nu ca zic io da mai toti jucatori depe srv spune ca exagerati

Explicație:expicatie adminii de 10 anisori sufera si ei ca au admin da ei in sloboz sai bata nu sunt in stare sa faca un bug si da admin la ori si care deja petru un joc nu mai faceti diferenta ditre realitate si joc

Screenshot (obligatoriu): uitativa la p u l a mea

IP-ul tău:

Alte precizări?: in concluzie sunteti retardati acuma stiu macar dece am luat ban in slbz sa va bata intrebati ori ce jucator sa vedetiii ...... da ei normal ca no sa recunoasca dearece suteti cretini si retarzi si imediat ai dati ban deoarece va supara adevarul asa ca in concluzie vam lasat in #cenzurat# mea cu tot cu servaru vostru ca cu voi nu merita omu sasi piarda timpul asa ca jet cu presiune siam incalicat pe sa si va #cenzurat# in gura asa !!!!! :)>- :@ vam pupat :* defapt nu ca mi se face greata !!!!! :-&

:))

Si acum, cu dedicatie de la mine pentru Barzini Family, INDURATI ! :))))) =)))

Sunt un manelist imputit

Edited by unK

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic