Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine voi organiza un event premiu 1milion , eventu va fi doar cu membri din factiune , in ce consta ma gandesc in continuare o sa anunt pe forum aici la discuti , sper sa fiti cat mai multi on .

Am uitat sa specific ceva , nu vreau sa va suparati si sa iesiti ca am primit eu cu unknow rank 4 , a fost deiciza lu Loli (lady gaga) si unK.(unt) dar eu cu unknow suntem membri vechi care stiu ce fac si o sa vedeti pe viitor daca mai sunteti ca se vor schimba multe chesti si in bine . Nu am nimic cu nimeni va doresc doar binele .Daca vrem sa facem ceva trebuie sa avem si membri care sa putem face ceva.

tomB nimeni nu s-a suparat doar putina invidie.

Felicitari celor care au luat rank up. >:D<<'>

mda net prin sarma.

Edited by coolio

Decizie pe prietenii, dar ma rog, nu asta vroiam eu sa vorbesc cu el.

Noapte buna!

Rend , odata ce ai primit functia asta trebuie sa ai si experienta crede-ma , eu cu loli si cu unk nu sunt in realti bune cum sunt cu piticul cristal , cu loli daca vorbesc odata pe saptamana e bine si ce vorba ca ma injura pe mes 2 ore :)) eu totusi joc de 2 ani si 6 luni pe acest serv si am multa experienta , in acest domeniu dar asta se vede in timp daca avem si cu cine . Eu stiu ca este ceva la mijloc tu poate ai 2 sapt si te gandeai ca iei tu rank dar nu a fost asa , repet nu am nimic cu nimeni.

Am uitat sa specific ceva , nu vreau sa va suparati si sa iesiti ca am primit eu cu unknow rank 4 , a fost deiciza lu Loli (lady gaga) si unK.(unt) dar eu cu unknow suntem membri vechi care stiu ce fac si o sa vedeti pe viitor daca mai sunteti ca se vor schimba multe chesti si in bine . Nu am nimic cu nimeni va doresc doar binele .Daca vrem sa facem ceva trebuie sa avem si membri care sa putem face ceva.

Mda... Apropo, am vazut ca vrei Sabre cu hidden, ce zici, le luam pe amandoua sa le punem in parcul auto?

Decizie pe prietenii, dar ma rog, nu asta vroiam eu sa vorbesc cu el.

Noapte buna!

Credeam ca ne intelegem bine si suntem prieteni :-??, cum sa zici ca cineva ia rank pe prietenie... Functia de rank 4 vine cu o mare responsabilitate... Iar unK. ca lider si LoLLi ca sublider au o multime de lucruri de facut, prin rank-ul meu si a lui ALex isi mai elibereaza si ei din timp... Da, acum o sa ziceti, stai domne sunt lider si sublider, sa-si faca treaba... Pai da, si-o fac... dar sa nu uitam ca este doar un joc. Daca uiti acest lucru si intri din obligatia nu-ti mai faci treaba deloc, prin acordarea unui rank mare cuiva iti imparti din treburi. Am fost lider, am dat si eu rank mare din prima cuiva, de ce? Am considerat eu ca este bine... Mi-am impratit din sarcini ca sa nu fiu nevoit sa renunt sau sa intru din obligatie. Spre exemplu, Vennom... liderul NR de acum. Cum a intrat l-am lasat 2 zile cu rank 1, dupa nici macar nu era sedinta i-am dat rank 3 sau 4... urmand ca dupa o zi, sa-i dau 5. De ce? Asa am considerat eu ca este cel mai bine ca sa functioneze factiunea care o conduc. Dupa ce i-am dat rank 5, la cateva zile i-am dat rank 6. De ce? Acelasi raspuns, ca asa am considerat eu ca functioneaza bine factiunea care o conduc. unK. este lider, isi alege membrii si ce rank detin ei. Ma rog, o sa ziceti ca sunt rau... dar ati vazut ca de cand am venit mereu glumesc cu voi si nu sunt genul de om fitos sau ceva, cum am fost considerat cat am fost lider. Cat am fost lider am invatat ceva, mereu o sa existe vorbe de genul, ca nu meriti... ca ai luat prea repede, stiti cum am scapat de astea?(am luat lider la level 20, era logic ca lumea sa comenteze) Am scapat de aceste vorbe prin fapte, am demonstrat ca-mi merit functia si nu am dezamagit, am dezamagit eu ca lider NR? Credeti ca o sa dezamagesc acum?

:)) da unk , caut dar nu gasesc :)) si nu cred , ca sunt 2 la fel cu hidden parca este unu mov si unu verde daca nu ma insel. :-?

Stiu eu unde sunt, eu il vreau pe ala cu hidden Verde. Si ca sa fac rost de el, am nevoie de cel cu hidden mov sa-l dau schimb pe schimb :)). Complicat, nu? Mai bine iti iei Huntley =)).

Stiu eu unde sunt, eu il vreau pe ala cu hidden Verde. Si ca sa fac rost de el, am nevoie de cel cu hidden mov sa-l dau schimb pe schimb :)). Complicat, nu? Mai bine iti iei Huntley =)).

Pai sa sti , mam gandit la chestia asta :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic