Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O sa vorbesc si cu unK respectiv LoLLi sa ia niste masuri in privinta asta cu arms dealeri.Daca nu fac mats cum dau arme la aliati cand facem un war ei nu se gandesc.CharLie u ieri ai luat jobu de arms te inteleg dar ceilalti..Oricum avertisment la job au primit de la mn la inca doua abateri de la acest lucru o sa-i exclud din echipa de Arms Dealeri.

Edited by Return1

Se pare ca voi lua o pauza, poate definitva din cauza acelui ban...

O sa fac totusi o cerere de invoire, sper ca Spawn sa isi dea seama ca nu a fost o chestie care merita ban ci doar o oferta sa zic asa...

Bafta.

Edited by RenderN0

Ptr ca i-am cerut lu unu 1 miliard pentru zr-350... si s-a dovedit ca ala are hack ptr bani, dar afacerea nu a fost realizata.. optimus a primit ban din aceeasi cauza, dar a primit si unban.. sper sa primesc si eu, si asa nu am facut nimic ilegal.

I-am zis lu ala ca vreau alpha+1 miliard in gluma, si daca am vazut ca e tentat am continuat, de unde sa stiu eu ca ala e codat si are bani? Zicea ca azi facem afacerea, si am vazut ca nu mai exista contul, l-am intrebat pe Spawn si ma banat. :|

De ce ti-e sila?

Eu ies, noapte buna... Nu ma simt prea bine, ne auzim maine dimineata. O seara placuta.

N-am chef de fata lui, altceva? Ce faci acuma ma bagi la interogatoriu...

Ia mars la somn.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic