Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astazi la ora 21:00 antrenament sa nu uitati !

Iupii, debia astept al 2-lea meu antrenament.

Se cunoaste ca a inceput scoala :)) . In vacanta in jurul orei 14:00 erau cam 250-300 (maxim) playeri pe server, iar acuma sunt in jur de 150 - 200 :))

Baieti va urez tot binele din lume din pacate trebuie sa ma las de SA:MP chiar daca nu vreau dar sunt fortat pentru ca o sa sustin foarte multe examene in acest an scolar primul fiind BACU dupa care Admiterea la facultate la Academia De Politie din Bucuresti si trebuie sa ma pregatesc intens.unK si LoLLiPoP sunteti niste lideri pe cinste.Felicitari LoLLi ca stii sa mobilizezi oameni si stii sa-ti tii prieteni aproape si nui lasi la greu asta ma impresionat la tine si de aceea te consider cel mai bun prieten >:D<<'> .Sper ca atunci cand o sa revin pe B-zone sa detii functia de DON(Lider la o mafie sau Departament ce iti doresti sa ti-se indeplineasca sa ai grije de tine pana ma reintorc si eu) B-):-bd dar pana atunci sa ai parte de foarte multe reusite aici in Barzini

Sper sa nu fiu uitat

Edited by Return1

Incredibil de crezut motivul pt uninvite.

Dar aste e,Noi suntem buni,pacat ca pamanutl este rau. - Bafta Zotag

-Bafta CarTeR (PROFESORE)

-Bafta alyn

-Bafta LoLLi

-Bafta tuturor care m-au facut sa ma simt bine.... Va iubes Adiosss...

Frate va suparat adevarul si de asta mi-ati dat uninvite?Sunteti tari ma bravo voua tineti-o tot asa.

-Bafta ronaldo.

-Bafta hao.

-Bafta la toti care nu se dau jmecheri.

Spre cunostinta ta generala, se scrie "smecheri" ca traim in Romania, dar na, arata mai bine cu "J" in loc de "S". Cine s-a dat "jmecher"? Eu? Vai de mine, sunt un nesimtit, sunt un total nesimtit ca te-am rugat sa dai [/gro]. Ceilalti care stateau cu [/gro] erau prosti si tu destept. Deci te rog frumos sa ma ierti ca te-am rugat sa dai [/gro], trebuia sa-ti dau direct FW, greseala mea. Iti vand un pont, invata sa respecti ca sa ajungi respectat, tu esuezi lamentabil la partea asta, succes!

Bun venit celor noi, mai ales lui Ale., care acum s-a dus la somn ca o naspeta ce e :)).

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic