Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta Jack , nu te vom uita sa fi sogur >:D<<'> , cel putin eu si apreciez ce lucru ai facut la intrarea mea , sti tu ;)

Back si eu de afara , ce mai faceti fetelor , oare de ce pleaca toata lumea dintr-o data , care e motivul :-S ?

Eu ma duc la masa, apoi ma pun sa termin temele pentru maine la meditatii... am foarte multe..

Da pana acuma ce ai facut ? :-"

"Trebuie sa si mananc" Mama ce motiv de invoire :))

Ok, sunt but sa vezi ce strict am sa fiu, am incercat sa fiu pe "mintea voastra" dar vad ca nu a mers, de acum aplicam la fiecare greseala regulamentul, nu mai trec cu vederea.

Toti in hq acum, 1 absenta = 1 fw

Cam scurt war-ul , si cam urat :( , macar am omorat si eu pe Jim.Capone de 2 ori :D/ !

Ce emotii ne-ai dat Mickulee :-S , bafta in continuare MrYonutz , trebuia sa taci ....

Mersi!

Si crezi ca ii pasa cuiva ? Uite bine , iti zic eu : NU !.

#Bafta Yonutz ..

Mersi...

Salutare Barzini F.

Bafta in continuare MrYonutz.

Mersi...

*De astazi voi fi noul vostru coleg Barzini,salut.

*MrYonutz...bafta :-H.

Welcome, vezi ce faci de data asta, si mersi...

Bafta Yonutz.

Bafta Yonutz.

Mersi.

#Pana aici a fost cu Barzini...cel putin pentru acum. Va urez mult succes tuturor, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi, sa invat lucruri si cel mai important, sa-mi fac noi prietenii. Bafta!

@Mick, postul nu e facut din rautate. N-am nimic cu tine, dar nu inteleg de ce m-ai demis, si de ce dupa atat timp. Daca te-a deranjat faptul ca am cantat puteai sa-mi dai rank down / uninvite, de atunci. Am cantat pentru ca toti erati prea tensionati si am vrut sa destind un pic atmosfera. Sper sa ramanem prieteni, mi-a facut placere sa te cunosc si sa, cred eu, te ajut.

BoJRe.png

Edited by MrYonutz

Deci pana la urma cum s-a terminat cu war-ul , ca nu mi sa spus , am castigat ;) ? Pai am lipsit 15 min. ca am fost sa ma spal ,

si am pierdut cam totul :)) . Oricum bine ca am apucat finalul care a fost demential , acel 1 min de spam ( 30 sec. ) au fost ... :)) , ce sa mai zic

Deci pana la urma cum s-a terminat cu war-ul , ca nu mi sa spus , am castigat ;) ? Pai am lipsit 15 min. ca am fost sa ma spal ,

si am pierdut cam totul :)) . Oricum bine ca am apucat finalul care a fost demential , acel 1 min de spam ( 30 sec. ) au fost ... :)) , ce sa mai zic

Pai...deci...sa-ti spun cum s-a terminat.

Prin Simon a ii da sms lui Micku7zu cu: "numai fac war cu Barzini in viata mea" =)). Deci l-am castigat.

Nu ma mai intereseaza nimic , Micku m-a dat afara pentru ca am glumit cu Kanye , soarta nu stiam ca nu pot face asta

Nu cred ca meritam asta , dar in fine asa a vurt el , acuma va salut , bafta cu Barzini , sa o duceti foarte sus . Succes !

Pai...deci...sa-ti spun cum s-a terminat.

Prin Simon a ii da sms lui Micku7zu cu: "numai fac war cu Barzini in viata mea" =)). Deci l-am castigat.

Imi cer scuze pentru acest post..

@ Zww - Ai uitat cand injurai barzini cand erai Stracci? Acuma esti invers? Ai uitat chiar tot? Ce imi spuneai....?

Pai nu mai fac am motivele mele, dar ati castigati sunteti buni bravo voua ce sa zic, tot asa.

Edited by Don Simon

Imi cer scuze pentru acest post..

@ Zww - Ai uitat cand injurai barzini cand erai Stracci? Acuma esti invers? Ai uitat chiar tot? Ce imi spune-ai....?

Pai nu mai fac am motivele mele, dar ati castigati sunteti buni bravo voua ce sa zic, tot asa.

Mersi ca ai curaj sa recunosti, nu inteleg de ce mi-ai dat acel sms da in fine, nu trebuie sa dai tu war cu noi, dam noi cu tine daca e.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic