Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astazi m-ati dezamagit foarte tare, am crezut ca daca ma port frumos cu voi veti fi activi si ma veti ajuta la war-uri, dar se pare ca am fost luat de prost.

Eu v-am inteles, aveti scoala, aveti teme sau alte preocupari, dar, nu cred ca v-am cerut prea mult, sa fiti online o ora intr-o zi de war.

De acum voi incepe cu sanctiuni, nu ma mai intereseaza ce probleme aveti voi, daca nu aveti timp sa intrati macar o ora pe samp in zi de war, atunci duceti-va intr-o factiune care accepta aceasta situatie a voastra sau stati civili!

Edited by Kobra

Mda...merge foarte greu,degeaba la optimizat bobo,mai trebuie optimizat,si cum se face ca la celelate topicuri imi intra repede doar la topicul discuti intra greu si nu doar la sectiunea Barzini " la toate " :(

Noapte buna la toti,ma bag si eu la somn ca maine dimineata am antrenament,ne auzim cand vin :*

Vedeti ca a inceput inscrierile la YM Pool,bagativa :)) eu m-am inscris pentru prima oara....sa nu ziceti ca sunt rau,vam anuntat :))

Neata! Eu am avut putine probleme cu calculatorul... Nu mi se mai invartea coolerul si a trebuit sa-l mesteresc putin :))... Acum merge cat de cat bine, trebuie sa-l schimb in orice caz. Eu mananc si plec la scoala, ne vedem dupa 18 deseara, bafta!

Noapte buna, astazi vreau sa fiti online la ora 14:00 ( in special cei care au absentat astazi, este o ultima sansa pentru unii dintre voi, cine lipseste va fi sanctionat cu faction warn )

Edited by Kobra

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic