Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut colegi...este o problema destul de mare....este un hacker care ataca serverul(flood).....se tot produce bugul la masini,si aseara nu mai mergeau conturile vechi,trebuia sa facem conturi noi sa intram...cred ca a spart baza de date..

Salut colegi...este o problema destul de mare....este un hacker care ataca serverul(flood).....se tot produce bugul la masini,si aseara nu mai mergeau conturile vechi,trebuia sa facem conturi noi sa intram...cred ca a spart baza de date..

Edited by andreydk

Salut tuturor!

E trecut de ora 00:00. 18 ani B-)...La multi ani mie! [sh` eu major] :-"

Maine dupa sedinta mare party la Jizzy [Majoratu meu]. Sunteti cu totii invitati.

Noapte buna momentan!

Mama, ce s-a intamplat, de ce va dati atatia demisia ? Ati mai castigat teritorii ?

Nu mai avem nici macar un teritoriu. Iar cei care isi dau demisia sunt niste lasi. Inloc sa ajute factiunea si sa rezolve probleme in momentele mai grele, ei pleaca. Felicitari, baieti. Si faptul ca am pierdut teritoriul nu e neaparat din cauza ca suntem putini, ci pentru ca nu avem o tactica bine stabilita. Parca sunteti roboti. Cum vedeti un inamic pe harta, gata, va duceti. Sper totusi sa remediem asta.

Aiurea, poate o sa ne revenim si noi ...

Poate... dar nu vezi că toți au mințit la greu în aplicație? "Vei fi alături de Barzini la bine și la greu?" De unde, toți care și-au dat demisia s-au dus în Corleone.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic