Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Barzini !

Ce vreme urata e la mine ( Buzau ) ...

Ce mai faceti ?

Ei bine am lu-at ban pe nedrept de la Razvan frate ce se oftica omu nam avut joypad frate cum sa am ma jur ca nam avut va rog sa nu ma demiteti si voi reveni in 3 zile si voi face si cerere de inactivitate.

Dupa ce ai luat ban , au trecut 15 min si s-a terminat waru` , ghici cine a luat BEST ? TU =))) . 17 kills . haha

Neatza la toti. Eh.. ma mir ca am luat best member... oricum 17 kills nu-i mult dar, ma enerveaza faptu ca am luat ban aiurea fara motiv.. Sper sa nu ma demiteti daca fa vi nevoie sa fiu demis voi reveni dinou cu o aplicatie noua,dar as vrea sa nu fiu demis.Cum am spus am facut si o cerere de inactivitate de 3 zile sper sa o fi facut bine.

Edited by Matei13

Lol am luat ban 2 zile cica pt DM in safe zone!!!

Mam dus cu AND65 si cu MRL pe un bloc la CNN LS dupa unu Laur09 cica sa-l omorat la omorat AND65 si a a luat wanted si mi-a dat si mie ban 2 zile!!!!!! X( X( vinnie! iar eu mam uitat doar la AND65 cum la omorat cu m4!X(X

Edited by Matei13

Eu astazi nu o sa fiu asa mult pe samp pentru ca o sa fiu plecat,am fost azi de dimineta cateva ore si o sa mai intru mai pe seara pana la sedinta. Ne auzim la sedinta,bafta la toti pana atunci.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic