Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu plec la fotbal, vorbim pe la sedinta,bafta !

Bafta

Norocul tau... Nu m-as duce nici eu , dar am dat deja banii :)) Oricum poate se deschide astazi SF

Totusi, nu cred ca il deschide in timpul saptamanii... Daca nu se deschide azi, se deschide weekend-ul urmator.

Eu plec la fotbal, vorbim pe la sedinta,bafta !

Salut, ne auzim .

Bafta

Totusi, nu cred ca il deschide in timpul saptamanii... Daca nu se deschide azi, se deschide weekend-ul urmator.

Mai bine week-endul urmator decat maine ... Totusi am un feeling ca pana in 20:00 tot trebuie sa il deschida...

Salut, ne auzim .

Mai bine week-endul urmator decat maine ... Totusi am un feeling ca pana in 20:00 tot trebuie sa il deschida...

Idem... Saptamana viitoare e si Pastele... Ar fii un cadou de pasti pentru playeri :))

Idem... Saptamana viitoare e si Pastele... Ar fii un cadou de pasti pentru playeri :))

Pentru unii playeri... Aia care prind bizuri si unele case mai faine :)

Defapt, cred ca o sa fie mai fain pentru toti...S-a cam plictisit lumea doar de LS si LV , parca devenise banala treaba.

Pentru unii playeri... Aia care prind bizuri si unele case mai faine :)

Defapt, cred ca o sa fie mai fain pentru toti...S-a cam plictisit lumea doar de LS si LV , parca devenise banala treaba.

Sincer sa iti zic, eu fac parte din playerii din categoria a 2-a :) (aia cu LS si LV). Nu prea joc eu pentru bunuri... Un nou oras, noi posibilitati.

Ai observat ca suntem in "Today's Top 20 Posters" ? :))

Sincer sa iti zic, eu fac parte din playerii din categoria a 2-a :) (aia cu LS si LV). Nu prea joc eu pentru bunuri... Un nou oras, noi posibilitati.

Ai observat ca suntem in "Today's Top 20 Posters" ? :))

Oricum cred ca o sa atraga mai multi playeri.

Putine servere au toate 3 orasele deschise.

Oricum ca daca vede MefX inchide topicul de discutii cred... :))

Oricum cred ca o sa atraga mai multi playeri.

Putine servere au toate 3 orasele deschise.

Oricum ca daca vede MefX inchide topicul de discutii cred... :))

Deaia trebe sa fim rapizi :)) Hai cu 1400 de posturi la mine :X

O sa atraga, stai linistit, o sa fim peste 750 zilnic :P

Deaia trebe sa fim rapizi :)) Hai cu 1400 de posturi la mine :X

O sa atraga, stai linistit, o sa fim peste 750 zilnic :P

Ar fi fain... Sper sa atraga multi straini :))

Eu mai stau vreo 10 minute si ma duc pana afara, hai rapid cu 1400 :))

Ar fi fain... Sper sa atraga multi straini :))

Eu mai stau vreo 10 minute si ma duc pana afara, hai rapid cu 1400 :))

Ok, hai ca mai am nevoie de un post :)) (inafara de asta)

Ok, hai ca mai am nevoie de un post :)) (inafara de asta)

Huh, mi-a dat server is restarting cat eram pe forum , am zis ca am ratat deschiderea ... Dar era de la net :)

Spammer.

Topicul asta se numeste Discutii :)) Eu purtam o discutie cu Magnum , tu ai venit aici si ai facut +1 :))

Edited by TOV GabY

Spammer.

Ori facem treaba ori nu mai facem :))

Huh, mi-a dat server is restarting cat eram pe forum , am zis ca am ratat deschiderea ... Dar era de la net :)

Hai ca am facut 1400 :X Ma duc sa postez un topic la Newsletter, dupa care ma bag la un GTA IV.

Ne vedem mai tarziu.

Topicul asta se numeste Discutii :)) Eu purtam o discutie cu Magnum , tu ai venit aici si ai facut +1 :))

Si mie mi-a dat rr.

Ori facem treaba ori nu mai facem :))

Hai ca am facut 1400 :X Ma duc sa postez un topic la Newsletter, dupa care ma bag la un GTA IV.

Ne vedem mai tarziu.

Bafta, ne auzim .

Si mie mi-a dat rr.

Aaa... Bun asa.

Ce fac baietii pe forum ? Vad ca e cam spam pe aici, spuneti-mi si mie despre ce povestiti :). Bafta la GTA IV gaby

Eu am terminat ,, in tineretile mele '' Gta IV :)) Magnum s-a pus la jucat, nu eu :))

@, daca prinzi CNN/Banca/GSSF se stie ca imi dai si mie niste cash, nu ? Glumeam :))

#Salutare, mai stau putin pe acasa si voi pleca, din pacate nu pot fi prezent la sedinta din aceasta seara, bafta.

@, daca prinzi CNN/Banca/GSSF se stie ca imi dai si mie niste cash, nu ? Glumeam :))

#Salutare, mai stau putin pe acasa si voi pleca, din pacate nu pot fi prezent la sedinta din aceasta seara, bafta.

Salut ... Cum scrii cu @ ? :))

Salut ... Cum scrii cu @ ? :))

Selectezi o parte din ce a scris cel care vrei sa-l mentionezi in post cu click stanga apoi dai drumul la mouse si iti va aparea ceva gen: @mention, dai click si scrii ce ai de zis.

Ex:@

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic