Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: MefX

Rank: Dragon Head

Anunț (Announcement): Mâine ora 17:45 cine nu este în linie în fața HQ-ului primește FactionWarn (posibil demitere). Nu accept nicio cerere de învoire cu excepția celor ce sunt la școală. Am facut asta datorită neseriozității de care ați dat dovadă vineri unii din voi.

Data/ora/locație (Date/Hour/location): 29.04.2013

Prezența (Present): Obligatorie.

Nu aveti niciun fel de scuză să nu veniți.

Edited by MefX

Ma las de baut. Nu mai beau in viata mea.

nowa nu te lasa ma traiesteti viata =))

un sfat dute ia o sticla de bere la 2L si bagate in pat . ;)

Ma las de baut. Nu mai beau in viata mea.

Vai de capul tau, habar n-ai sa bei. Bea doar sa uiti tristetea ori bea de fericire sau cand nu ai apa prin casa, asta o patesc eu cel mai des... ce chestie funny.

Bună seara. Deocamdată sunt la cineva în vizită și am zis să intru puțin pe forum de pe telefon să văd ce mai e nou. N-am putut ajunge la ședința asasinilor și am uitat să îți dau PM, Magnum.

Apropo, am văzut și demisia ta, Zoom. Cu ce te-am mai deranjat eu de mi-ai specificat numele în cerere? Te deranjez că nu te bag în seamă sau ce?

Bună seara. Deocamdată sunt la cineva în vizită și am zis să intru puțin pe forum de pe telefon să văd ce mai e nou. N-am putut ajunge la ședința asasinilor și am uitat să îți dau PM, Magnum.

Apropo, am văzut și demisia ta, Zoom. Cu ce te-am mai deranjat eu de mi-ai specificat numele în cerere? Te deranjez că nu te bag în seamă sau ce?

Lasa-l ... Mai are 2 la viata . N-ai cu cine sa discuti .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic