Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, back de la strand, m-am ars ca o friptura :)) si am venit pe jos de acolo pana acasa..am mers circa 10 km.., numai pot, ma duc in pat ca ma doare capu`, ne vedem maine, sper sa-mi treaca, bafta la war..

Bafta tuturor,au fost cele mai frumoase clipe aici alaturi de voi!Va multumesc ca imi sunteti prieteni si sper sa tinem legatura id-ul meu de mess este la profil daca doreste cineva sa mai vorbim puteti sa-l bagati!O sa-mi fie dor de voi si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea asta !Succes cu multi abuzeri si aimeri,este viata grea ! Bafta in continuare Noway25 si MefX tine-m legatura ! O seara buna sa aveti ! :*

Edited by ShOppS

Salutare , eu sunt noul vostru coleg.

Imi palace foarte mult aici, e organizare, seriozitate, totul e bine.

A fost o zi frumoasa de war, ne-am distrat bine :)), nu fiti suparati ca nu am mai avut lider/sublider de la 8:00, dar probabil au avut un motiv bine intemiat.

Scorurile mele de azi: http://postimg.org/gallery/78koxu0u/

Edited by LewiS

Bafta tuturor,au fost cele mai frumoase clipe aici alaturi de voi!Va multumesc ca imi sunteti prieteni si sper sa tinem legatura id-ul meu de mess este la profil daca doreste cineva sa mai vorbim puteti sa-l bagati!O sa-mi fie dor de voi si trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea asta !Succes cu multi abuzeri si aimeri,este viata grea ! Bafta in continuare Noway25 si MefX tine-m legatura ! O seara buna sa aveti ! :*

Ai luat-o razna, daca te mai prind la demisii ...nu zic. Am iesit pe minus cu 2 turfuri, in conditiile in care am avut peste 15 absenti oameni de baza, eu cu Mefx, restul de rank 4, noi nu am avut rank 4 decat Bad si ZoZom, daca nu ma insel. Majoritatea au fost plecati, eu va spun sincer ca ma asteptam la un minus de 4,5 turfuri, v-am zis si la antrenament inainte cu o seara, "maine e o zi grea, sa nu va vad la demisii" . Nu ati avut /fvr, nu ati avut un om sa va zica ceva, e normal sa fie greu. Luni dupa ora 22:00 o sa am cel putin 15,16 turfuri, garantez.

Multumesc celor care ati fost on !

Maine, 23/06/2013 20:30 va avea loc sedinta, vreau sa veniti in numar cat mai mare, mai ales cei intrati recent in mafie. Absentii fara cerere primesc FW.

Mda..... s-a ajuns sa se faca report de la orice lucru ,,patetic,, ,acu mi-am dat seama ca se vaneaza , toti sunt cu ochii pe tine daca scoti un sunet esti mancat.... iti dai seama ce i-am facut, i-am frant inima spunandu-i ,,ce aim,, .

ma enerveaza faptul ca ei nu joaca fairplay .... si cu toate astea noi picam de prosti... dar asta e romania... poate credeti ca discursul meu a fost patetic... dar este de la nervi.

Edited by JustinEviz

M-am dus sa ma culc, noapte buna.

Mda..... s-a ajuns sa se faca report de la orice lucru ,,patetic,, ,acu mi-am dat seama ca se vaneaza , toti sunt cu ochii pe tine daca scoti un sunet esti mancat.... iti dai seama ce i-am facut, i-am frant inima spunandu-i ,,ce aim,, .

ma enerveaza faptul ca ei nu joaca fairplay .... si cu toate astea noi picam de prosti... dar asta e romania... poate credeti ca discursul meu a fost patetic... dar este de la nervi.

Da, unii stau si fac numai post, aceeia se numesc "Post-hunteri", incearca sa numai le spui "aim, joy etc." din contra sa le spui "GG, bravo s.a.m.d.", deci nu le mai spune asa ca tot tu iesi in pierdere...

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic