Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari tuturor, o frumoasa prestatie din partea noastra!

Aprob, felicitari in primul rand pentru faptul ca nu ne-am pierdut cu firea pentru ca trebuie sa recunoastem ca nu am inceput foarte bine. Cel mai important a fost ca am reusit sa revenim, asta denota ca suntem o echipa buna, nu de ajuns pe cat stiu eu ca se poate, insa incet ajungem unde trebuie, promit !

Maine, 27.06.2013 ora 20:30 avem antrenament. Vreau sa invatam unele lucruri legate de munca in echipa, rog membrii de rank 1-2 sa nu lipseasca, de asemenea nici cei 3+.

Aprob, felicitari in primul rand pentru faptul ca nu ne-am pierdut cu firea pentru ca trebuie sa recunoastem ca nu am inceput foarte bine. Cel mai important a fost ca am reusit sa revenim, asta denota ca suntem o echipa buna, nu de ajuns pe cat stiu eu ca se poate, insa incet ajungem unde trebuie, promit !

Lasa Nowa, suntem si vom ramane cei mai buni :) chiar daca mereu este loc de mai bun.

Siiiiiiiii :

Trebuia.. :)) De acum fac la war-uri cand ne descurcam bine si ii rupem pe adversari!

#Acum am iesit, noapte buna!

Bravo Cata! Ma apuc si eu de facut clipuri =)) Ar trebui sa facem un montaj cu mai multe faze din diferite waruri :D

Feel like a monster

Siiiiiiiii :

Trebuia.. :)) De acum fac la war-uri cand ne descurcam bine si ii rupem pe adversari!

Oho! Terminator sa moara bibi! =))

Ma duc si eu la somn, ca imi pica ochii in gura.

Noapte buna all!

Incetul cu incetul incepem sa ne aratam adevarata valoare.

Vorbim maine cand ma trezesc.

Siiiiiiiii :

Asta nu este nimic eu l-am luat pe unu din heli de la vreo 500m de pe hambar :)), pacat ca nu am apucat sa filmez :( sau la Pimps ii faceam pe toti carei prindeam.

Buna dimineata Red Dragon Triad ne auzim in game.

@@NoWay25, Esti nab :*.

Edited by L l o y d

Buna dimineata baieti! Acum m-am trezit si eu. Ne auzim in joc, ca ma bag sa fac materiale.. am consumat aseara 30.000$ ..

@ Da-mi si mie modurile tale de arme si de focuri de arma.

Arme: http://www.fileshare.ro/e29661561

Efecte(nu sunt doar focurile de arma): http://www.fileshare.ro/e4002724

Cleo(iti trebuie pentru ca unele efecte trebuie bagate in cleo): http://www.fileshare.ro/e2593405

Spark(pentru arme): http://www.fileshare.ro/e29661558

@, 1. Programul folosit de ai filmat HD.

2.Cum fugi asa repede?

3.Melodia cum se numeste?

De acum filmez si eu ;x.

1. Fraps , toata lumea foloseste acest program, asta l-am folosit si eu mereu. Este HD pentru ca am setat eu din Sony Vegas la final sa il faca HD.

2. Nu fug repede, fug ca toti ceilalti, doar ca filmul este derulat putin mai repede decat normal, pentru a se potrivi pe melodie.

3. Skillet - I need a hero

Mie fraps-ul imi provoaca lag daca il activez,voi ce program folositi?

Depinde si de calculator... toata lumea foloseste Fraps pentru a filma.

@, Toate alea de pe fileshare care le-ai pus au virusi... :|

Nu au virusi, poate ai tu antivirus prost.. ignora... nu toate alertele alea sunt virusi.

La mine nu au si merg leit.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic