Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut all colegi!

Tocmai ce am terminat si eu treaba.

Nu uitati de antrenamentul din aceasta seara.

Ne vedem in game.

Asta-i facuta special pentru familia noastra:

Edited by 3n3rgY

Ce '' sparți '' stau în zona de war și după ies și după fac post pentru ca i-am omorât afara ... omg asa o sa fac și eu de acum stau fix pe linie și intr-u și ies tot timp-ul ,

salut băieți !

?

Cum nu cinstit? de la noi au luat ban toti aimeri sau codati? nu te teme se mai descopera cativa din Bratva sunt sigur de asta, dupa ce ramaneti fara aimeri sau codati atunci mai vorbim de war cinstit.

Nu am zis nimic de aimeri sau codati, poti face si abuzuri, si nu sunt nesimtit sa fac posturi.

De ce posturi? ca ai niste membri care daca pierd un war gata fac post peste post.

Edited by L l o y d

Eu cel mai implinit sunt in urma dezvaluirii Colonelului pe care toti il credeau zeul armelor.

Nu era decat un codat si la fel sunt si restul ce se cred mari maestrii in arme.

Eu ma duc putin sa invat, ca maine am BAC-ul la Istorie.

Ne vedem la antrenament.

@, Vezi ca nu ai voie sa postezi la reclamatii.

Welcome Madytz ! Bai care va pricepeti la disigner .. ???? Vreau sa imi scrieti pe poza de la avatar numele meu si numelele clanului , sau propun sa deschideti un topic pentru asta , cum vreti . Ma pun la TV ne auzim mai pe seara . Bafta.

@NoWAy25 : Ce vrei sa imi spui acum ? Ca am dat CONTRA la un membru din factiunea ta? Fiecare are o decizie la fiecare vot , eu am decis ca merita contra si pe motivul ca nu joaca de 3 ani , Hai sa nu o dam in bulangeala .. n0am nimic cu tine , na-i nimic cu mine , nu vreau sa ma cert cu tine pe o tema ca asta .

Vara anului 2010 iti zice ceva? atunci m-am apucat de SAMP pe B-Zone. Nu ma crezi? poti sa il intrebi pe [OC]Scofield.

Edited by L l o y d

Eu cel mai implinit sunt in urma dezvaluirii Colonelului pe care toti il credeau zeul armelor.

Nu era decat un codat si la fel sunt si restul ce se cred mari maestrii in arme.

Eu ma duc putin sa invat, ca maine am BAC-ul la Istorie.

Ne vedem la antrenament.

Bafta la bac! Sa iei nota pe care ti-o doresti. :D

Băieţi, mi-a făcut plăcere să lucrez alături de voi. Ca orice om, am băut şi eu o berică, aşa... înainte de plecare în tabără, am avut chef de vorbă, iar acum sunt civil. Facţiunea asta trebuie desfinţată, TĂ!

Facţiunea asta trebuie desfinţată, TĂ!

Controleaza-te, daca esti dat afara nu trebuie sa faci ca trenul pe aici. Nici succes in continuare nu meriti sa-ti spun.

Edited by T U R N E R

Băieţi, mi-a făcut plăcere să lucrez alături de voi. Ca orice om, am băut şi eu o berică, aşa... înainte de plecare în tabără, am avut chef de vorbă, iar acum sunt civil. Facţiunea asta trebuie desfinţată, TĂ!

Si eu intram beat la antrenament, dar beat bine(asta se intampla acum 2 ani). Ca orice om intelegeam unde trebuie sa ma opresc, nu am mers sa imi dau /ad cu mafia ca recruteaza level 5 si caut foita, ti-am zis pe /f termina, linisteste-te, poti sa vorbesti, sa canti, fara sa injuri sau sa faci spam. Acest comportament nu este demn de Red Dragon, ne distram toti in limita bunului simt, nu ne facem de ras la tot serverul.

Edited by SQ NoWay25

Nu am zis nimic de aimeri sau codati, poti face si abuzuri, si nu sunt nesimtit sa fac posturi.

Eu in locul vostru nici nu deschideam gura, va si mandriti ca sunteti codati ( am vazut pe chat la un filmulet ), vai, vai.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic