Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va las si eu baieti,din pacate am luat 2 fw si a trebuit sa fiu demis...Asta e,imi pare foarte rau,aveam planuri mari in RDT.Sper sa continuati cu atmosfera de pe chat,am intalnit un colectiv foarte prietenos si un lider pe masura :> ,Va urez succes tuturor.

Nowa, nu mai bine se da o suma de bani pentru fiecare scor cu + (ex:3-2), sa zicem 200$. Si daca faci cu - (0-1), pui 100$, sau ceva de genu ;)

Nu cred ca ajungeti sa trageti pentru niste amarati de $, poti lua worst si din greseala, greseala intentionata se repeta ce e drept, dar o sa imi dau seama de unele persoane, eu zic ca o sa vina o perioada cand o sa imi impart mafia in 2 orase, atunci trebuie sa stiu cum sa echilibrez echipele in functie de cum se descurca fiecare. Faptul ca deja cele mai bune scoruri primesc 30.000 $ saptamanal, e un stimul..

Totusi, putina dreptate ai in ceea ce privesc worst`urile, o sa ma gandesc la ceva pentru asta.

Va las si eu baieti,din pacate am luat 2 fw si a trebuit sa fiu demis...Asta e,imi pare foarte rau,aveam planuri mari in RDT.Sper sa continuati cu atmosfera de pe chat,am intalnit un colectiv foarte prietenos si un lider pe masura :> ,Va urez succes tuturor.

Pacat! :(

Nu cred ca ajungeti sa trageti pentru niste amarati de $, poti lua worst si din greseala, greseala intentionata se repeta ce e drept, dar o sa imi dau seama de unele persoane, eu zic ca o sa vina o perioada cand o sa imi impart mafia in 2 orase, atunci trebuie sa stiu cum sa echilibrez echipele in functie de cum se descurca fiecare. Faptul ca deja cele mai bune scoruri primesc 30.000 $ saptamanal, e un stimul..

Totusi, putina dreptate ai in ceea ce privesc worst`urile, o sa ma gandesc la ceva pentru asta.

Pai e adevarat, worst poti lua si din greseala, dar avand si un fel de "pedeapsa" daca iei worst, mai incerci totusi sa faci ceva, nu sa stai. Si e ok daca primesc mai multi o suma mai mica, parerea mea :)

Succes in continuare celor care au plecat/au fost demisi si bun venit celor noi, sper sa va acomodati rapid.

, foarte buna ideea cu evidenta, este o idee originala necopiata de nicaieri din cate vad si te felicit pentru asta. Acum se vede si cine minte la war cu scorurile. Legat de worst.. nu poti obliga un membru sa bage bani in HQ sau sa nu primeasca o anumita suma de bani din salariu pentru ca poate a avut o zi proasta si a luat worst...

Numai stau mult si eu si ies. Ne auzim maine, noapte buna!

Eu ma bag la somn. Noapte buna dragoni.

Verificati bine acest topic, o sa il vizitati foarte des de luni. Puteti sa va spuneti parerea despre el aici, l-am facut pentru ca multi dintre voi l-ati cerut, putem evita unele minciuni care exista de la unii membrii...

E foarte buna ideea.

Pentru worst pedeapsa trebuie sa fie pe masura (nu ma refer la ceva grav ci la stilul de pedeapsa), un exemplu bun de pedeapsa dupa parerea mea ar fi ca persoanele care iau un numar de worst-uri sau au scoruri mici sa faca un antrenament suplimentar sau ceva de genul(daca platesc bani nu vor deveni mai buni,vor avea mai multa tragere de inima sa nu ia worst pentru a scapa de antrenament suplimentar iar pana la urma odata cu antrenamentele mai evolueaza,catusi de putin)

Edited by Emerado

Noapte buna Dragonasi!

Multa bafta in continuare Lloyd. Sper sa ne faci mandrii ca ti-am fost colegi.

Mult succes in Hitman daca vei fi acceptat.

Vorbim maine cand ma trezesc.

Nu ma.... acuma m-am trezit ca pe la 6:50 plec la gara... merg cu trenu la apa :)) Da tu nu ai somn?

Am dormit doar o ora, am fost la un prieten si au intrat tantarii si m-am plesnit toata noaptea, pleci la mare?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic