Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Ba nowa,mai intra si tu pe messu ala sa mai te injur putin...

Salut,acu am venit si eu de-afara.

Vorbim in game.

Am avut probleme, de asta n-am fost nici acolo, nici in game...

Offff... chiar asa greu e sa se respecte cateva reguli? :| Cred ca am dat azi la reporturi de mi-au sarit capacele la sectiunea Gadgets. X( Si-au luat-o in cap rau de tot de cand sunt singurul care modereaza (Jakab e nou si nu stie sa modereze, Turner e plecat, iar Florin mai inchide topicuri din cand in cand). :| Imi fac datoria, ce sa fac.. Nu ma plang, dar ca idee. Isi bate lumea joc de sectiune si mie nu-mi place cand cineva isi bate joc de ceva in care sunt si eu implicat in orice fel.

Offff... chiar asa greu e sa se respecte cateva reguli? :| Cred ca am dat azi la reporturi de mi-au sarit capacele la sectiunea Gadgets. X( Si-au luat-o in cap rau de tot de cand sunt singurul care modereaza (Jakab e nou si nu stie sa modereze, Turner e plecat, iar Florin mai inchide topicuri din cand in cand). :| Imi fac datoria, ce sa fac.. Nu ma plang, dar ca idee. Isi bate lumea joc de sectiune si mie nu-mi place cand cineva isi bate joc de ceva in care sunt si eu implicat in orice fel.

Aiurea, ce sa zic :)) La Divertisment imi place, e OK :D

Hai ca acum chiar ies, iar uit de mine :))

Aiurea, ce sa zic :)) La Divertisment imi place, e OK :D

Hai ca acum chiar ies, iar uit de mine :))

Te culci odata cu gainile? Nici 2 nu e! :))

Noapte buna baieti!

Imi pare rau pentru sanctiunile acordate insa este datoria mea. Iar daca nici eu nu v-am avertizat si nu am stat cu gura pe voi amintindu-va peste tot pe unde v-am prins...

Sper sa va indreptati cu timpul, cei ce au 1 Av astept PM din partea voastra cu 25 de ture. (PM sa contica ss cu /skill 9 inainte si dupa ture)

Vorbim maine la WAR-uri.

Neata

Sper sa fim cati mai multi la war,sa luam tot LV.

Succes

Salut tuturor, acum intru si eu pe joc, doar avem war imediat :D

Neata gangsterilor , ne auzim prin joc sper sa avem o zi buna astazi sa ne mearga bine :))

Carter, intrebare: Te-ai trezit la 7 sau la ora aia inca nu dormeai? :))

Eu trebuie sa va las, sunt nevoit sa plec asa ca nu voi putea fi alaturi de voi la War-uri.

Va urez mult Succes si colorati LV-ul rosu! :*

Vorbim mai tarziu cand revin.

Baieti Din pacate trb sa ne despartim Imi pare foarte rau , pentru ca ne despartim dintro prostie , Iti multumesc NoWay25 pt sansa acordata . Bafta in continuare RDT.

Salut! Doar ce m-am intors acasa. Am fost plecat cu tata sa-l ajut cu masina, iar acum mai stau 10 minute si plec la sala. Bafta la waruri! :*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic