Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata! Doar ce m-am trezit.. aseara am adormit la 5:00. Ce face sampu` din om =)) Samp + Cola = insomnie. Intru imediat la antrenament.

Felicitari Cartereeeee!

Acum ca ai Tec-uri sper sa se simta diferenta la WAR-uri.

Eu plec putin de acasa, revin mai tarziu.

Vorbim atunci.

Felicitari Cartereeeee!

Acum ca ai Tec-uri sper sa se simta diferenta la WAR-uri.

Eu plec putin de acasa, revin mai tarziu.

Vorbim atunci.

Diferenta nu o face un om, ea e facuta de forta grupului in sine.

Felicitari Carter, inca mai tin si eu minte ziua in care am primit rank 4 la tine.

Maine, 26/07/2013 ora 14:00 o sa organizam un event de tip Western. Nu este o activitate obligatorie, nu trebuie sa va invoiti daca nu veniti, insa va astept in numar cat mai mare tinand cont de faptul ca au fost cam rare astfel de activitati in cadrul familiei.

Care vine?

Edited by B L A Z E

SQ NoWay25, on 25 July 2013 - 02:33 PM, said: Maine, 26/07/2013 ora 14:00 o sa organizam un event de tip Western. Nu este o activitate obligatorie, nu trebuie sa va invoiti daca nu veniti, insa va astept in numar cat mai mare tinand cont de faptul ca au fost cam rare astfel de activitati in cadrul familiei. Care vine?

Eu .

Multumesc tuturor de urari :) , nu e cine stie ce , oricum tot ajunge eu presedinte stati chill , tre sa-l dau jos pe obama si gata.

Adu-mi aminte maine sa-ti dau +1 la postul asta. OK? :))

Tocmai ce am terminat un rob cu succes dupa niste faze foarteeee complicate. Mai jos o sa va zic se s-a intamplat iar daca cineva stie daca e bine ce a facut mebrul din FBi plz quote :))

Deci: Am luat feltzer impreuna cu filip si ne plimbam prin oras avand wanted 5 (1 wanted ni s-a dus deoarece am fugit o jumate de ora) si vine din FBI Weezel, ii bubuim masina de politie sii ii da lui Filip wanted 6 (+1) pentru complice, el avand wanted pentru rob mai ia si complice :))))) ma rog... Care stie daca e corect quote :D

Multumesc tuturor de urari :) , nu e cine stie ce , oricum tot ajunge eu presedinte stati chill , tre sa-l dau jos pe obama si gata.

Lasa, Cartere, nu mai ai mult pana la Obama, il dam noi jos da-l dracu :)) Ii dam o negresa si pleaca din Casa Alba :*

Salut

Back de la Water Park

O zii mistoooooooooooooo.....

Care vine?

Eu .

Ti-o fi dat careva report...daca tot postati la discutii, faceti lucru asta cu cap, nu faceti +1 cu doua cuvinte asa aiurea....

Nu ma puneti sa inchid topicul pentru faptul ca nu stiti sa discutati intre voi.

Edited by SQ NoWay25

Nu cartere ca acum vin , ma duc dupa carbuni , carbune te-ai facut ma ! :))

Pfai, taci ca regret ca am mers :)) Am mers dupa carbuni, am mancat pe rupte mici si cartofi si dupa ma cheama unu la o pizza family :)) Nu puteam refuza boss =))

Carbune is, m-am bronzat ca dracu anu asta :))

Edited by AlcoluS

Ti-o fi dat careva report...daca tot postati la discutii, faceti lucru asta cu cap, nu faceti +1 cu doua cuvinte asa aiurea....

Nu ma puneti sa inchid topicul pentru faptul ca nu stiti sa discutati intre voi.

Hmm... nu stiu de nu am primit si eu warn. Traiasca Steptu / Blade :*:*:*:* Destination: Admin Table --> Blade's Post --> +1. La fel maine cu postul lui Dani :))

Fix asta mi-a zis tata :)) Ba, e bine ca manc ca porcu toata ziua si nu pun un Kg pe mine :)) I :X me

Brothers for life! :X Si eu sunt la fel. Mananc ca spartu` tot ce-mi pica in mana (comestibil) si nu pun nici un kg pe mine =))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic