Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,@,

Ma scuzati ca intru iara aicea in vorba,sper sa nu se supere richie/alti sa imi dea report

Din cate am inteles de la crew ,Richie are niste probleme personale si nu se mai poate juca,uitativa la statusurile lui crew si o sa se explice totul acolo :D

@, Paul Walker era "Brian O'Conner" ala din Fast and Furios, ala cu ochi albastrii, blond, pacat, era un actor bun si de-abia acum era in apogeul carierei sale... Azi esti, maine nu mai esti.

Edited by SupranaturaL133

Salut! Ce faceţi? Pe Facebook doar: "R.I.P Paul Walker :((" ....

Să vedem cine vine lider acum, că Richie pleacă din câte am înţeles.

Edited by Blaze

Noapte buna tuturor.Bine v-am regasit. Vreau sa incep prin a va multumii pentru urari. Nu o sa va dezamagesc, am mai fost in aceasta mafie o perioada lunga de timp si stiu cum stau treburile. Saptamana aceasta nu o sa va tin legati, chiar daca o sa pierdem turfs, o sa refacem impreuna o mafie, unOld time RDT. Cei care ies si ma lasa balta nu mai inseamna nimic pentru mine. Sa fiti online la waruri, poate reusim sa ne recapatam HQ'ul. Pe maine dragonasi.;*

Salut, acum am venit si eu de la scoala. Felicitari ba Andrei pentru lider, oricum ti-am zis asta si in fata inainte sa iei :))

Nu va dati demisia, ramaneti aici si o sa vedeti ca incetul cu incetul o sa fim cea mai cautata mafie :)

Eu sunt individul precizat cu 7 post-uri mai sus.... Asta e, nu imi e rusine sa recunosc ca am gresit si nu mai sunt iertat...

Edited by AlcoluS

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic