Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, SCriam /rankup si nu stiam de ce nu merge, din obisnuinta am intrebat pe /f dupa care am dat /leaderhelp. :))

@ Noapte buna tuturor! Ne-am descurcat groaznic la waruri. De saptamana asta introducem antrenamente, sedinte si activitati, nu se mai poate altcumva.

Edited by andreilolzaa

Am observat ca daca glumeste omul cu voi e luat de prost, de maine seriozitate maxima cine nu asculta e sanctionat imediat oricine este. Gata cu gluma, noapte buna tuturor.

(Unii dintre voi chiar ati gresit gangul cred).

Salutare tuturor baietiI! Mi-am luat si eu vacanta, nu mai aveam chef sa stau la scoala :)) Vine Craciunul maaaaa :X :X :X

Sper sa luam si noi azi ceva turfs, sa fie si LV-u la moda, adica rosu.

Dati un ochi la semnatura

Edited by AlcoluS

Buna seara, ce faceti? Eu am venit de la scoala, ce bine ca am terminat,vine craciunul :))

Va rog eu nu va mai duceti RAMBO sa faceti - sau macar nu va mai duceti pe JOS, pierdem din cauza unora care daca au facut -2 se duc cu speranta ca recupereaza si fac -5 :|

Noapte buna tuturor! Maine o sa tinem o sedinta pentru ca vreau sa stabilim multe lucruri. Saptamana asta am fost varza, ne-am certat aiurea si am stricat atmosfera de pe /f complet. Ne vedem maine! :*

P.S: Am deschis topicul "Evidenta war", faceti bine si postati, aveti timp pana sambata la 20:00.

Si eu astept reducerile... poate fac rost de premium =))

De cand asteptam pauza asta, gata cu war-urile in final. Ne auzim mai incolo ies p-afara

Edited by Sheennn

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic