Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare RDT! Eu sunt noul vostru coleg, Watson. Sper sa fac parte din acest gang cat mai mult timp si alaturi de voi sa cucerim foarte multe teritorii. Am mai avut un cont, am destul de multa experienta in gang-uri. Noapte buna!

Salutare RDT! Eu sunt noul vostru coleg, Watson. Sper sa fac parte din acest gang cat mai mult timp si alaturi de voi sa cucerim foarte multe teritorii. Am mai avut un cont, am destul de multa experienta in gang-uri. Noapte buna!

Salut! Bine ai venit! De afla [sQ]Watson (colegul meu de clan) de existenta ta, te va da in judecata pentru "name stealing" :)). Glumesc! Apropo! Ai grija la limbaj! Nu ne dorim scandalagii sau membrii care isi bag si-si scot :)

FinsteR's Ban List

IP Player Admin Time Duration Reason 86.126.33.56 FinsteR Teylo 04.06.2013 19:09 Permanent limbaj pe /report Edited by SQ Blaze

@, - Contul mi-a fost spart, uita-te putin pe forum, cauta la Members "KENNEY WAS HERE", acela era contul meu, Kenney aka DragosFlo imi era cel mai bun prieten, dar se pare ca m-a tradat spargandu-mi conturile, si pe forum si in-game.

Buna dimineata colegi, ne vedem in joc.

Edited by Blue Lantern Watson

Salutare tuturor! Imi cer scuze ca postez aici, vreau sa va invit sa luati parte la editia cu nr. 6 din cadrul Evenimentului pentru factiuni. Un membru de rank 4+ poate inscrie o factiune, inscrierile sunt valabile pana duminica.

Detalii aici:

http://forum.b-zone.ro/topic/174171-eveniment-special-pentru-factiuni-inscrieri-si-sponsorizari/

http://forum.b-zone.ro/topic/174173-eveniment-special-pentru-factiuni-detalii-despre-runde/

Salutare la toata lumea!!!! Acu ce m-am trezit si eu.

Salutare tuturor! Imi cer scuze ca postez aici, vreau sa va invit sa luati parte la editia cu nr. 6 din cadrul Evenimentului pentru factiuni. Un membru de rank 4+ poate inscrie o factiune, inscrierile sunt valabile pana duminica.

Detalii aici:

http://forum.b-zone.ro/topic/174171-eveniment-special-pentru-factiuni-inscrieri-si-sponsorizari/

http://forum.b-zone.ro/topic/174173-eveniment-special-pentru-factiuni-detalii-despre-runde/

Neata Vlade! Cum sa nu participam ma?:)) Imediat rezolvam cu inscrierile <3 Eu am fost mai inactiv zilele astea, ai ramas primar, da?

Detalii aici:

Neata Vlad.Da participam si noi, cum sa nu?

Pacat ca nu am rank 4 sa inscriu eu factiunea :)) in southern eu i-am inscris si aia nici nu stiau =))

Ce faceti?

Ne vedem si noi in game?

Noapte buna colegi, merg la culcare. M-am acomodat foarte repede si ma simt extraordinar in acest gang.

Sper sa rupem tot la war, am o presimtire ca-i facem terci pe toti.

, mersi ba sisu si chiar nu aveam aim!

Tu ai zis "da report ca am aim" te-am ascultat.

Dar tu chiar aveai si eu credeam ca doar sa te dai mare ca esti bun fara aim =))

Tu ai zis si marian e martor daca nu-mi ziceai nu dadeam.Si eu am facut asa si nu am avut nu am luat ban.

@SiSu cu S era doar o gluma proasta iar tu ai luato in serios,pentru asta ar trebui sa te pun sa-mi cumperi Unban,e bine?

Nu se glumeste cu asa ceva...sa stii ca sunt multi nabi sa nu zic prosti ca mine care dau report.

Si da am luat-o ca pe o gluma adica "da report ca sa veizi ca nu am aim".

Da sunt nab ce sa zic.Astea nu sumt glume adica eu zoc "da ba report ca am aim" ala crezand ca nu am nu ma baga in seama... Daca tu ai fost curios de asta...ai platit...cine stie cum se trec testele de arme acum...doar AIM si la war -100 sau la war +100 urmay de ban.Faceti mafia de rusine cu chestii de astea.

Daca sti ca esti 0 la arme ai factiuni pasnice...nu vi sa te dai mare ca ai +10 cu AIM..eu de 2 ani de mafii am luat 5 besturi.Nu le am in rama,nu ma dau mare cu ele si nu le colectionez.Eu joc pentru a ajuta nu pentru Best

Edited by SiSu cu S

Bogdane in primu rand nici nu trebuia sa bagi aim. Aim = Ban.

A fost alegerea ta ca ai bagat aim. Si a fost o alegere proasta.

Pana la urma pica toti codatii. Dar asta nu trebuie sa ne faca pe noi sa bagam.

Neata.

Se pare ca in dimineata aceasta a venit popa pe la noi :)))

Ne vedem in joc mai incolo.. :*

Bogdane in primu rand nici nu trebuia sa bagi aim. Aim = Ban.

A fost alegerea ta ca ai bagat aim. Si a fost o alegere proasta.

Pana la urma pica toti codatii. Dar asta nu trebuie sa ne faca pe noi sa bagam.

Neata.

Se pare ca in dimineata aceasta a venit popa pe la noi :)))

Ne vedem in joc mai incolo.. :*

Neata baiete :)

El mi-a zis sa dau report...faza asta este din aia sa te dai mare si eu am folosit-o "da report si zi ca am aim"

Gata cu acest subiect, s-a intamplat asa meritati.

Neata fetele, 1 luna de cand sunt aici :D ( La mai multe )

Edited by Sheennn

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic