Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! Acum am ajuns si eu de la scoala, o zi usoara dar ma asteapta 2 lucrari..mama lor.

Ne vedem in joc, speram ca rusii sa stea cuminti in tara lor de gheata si sa nu mai bea atata vodka.

@, - Vorbeste cu Kelton sau cu Bobo, altceva n-ai ce sa faci daca nu-ti merge nici Password Recovery.

Noapte buna baieti, au fost niste war-uri foarte reusite, sper ca maine sa avem acelasi chef de war.

Salut! Ce faceti? Si eu pe la liceu... Diseara la 19:45 TOTI in linie la HQ pentru waruri. Cine nu poate veni sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat.

Salut all.
Sper sa imi repare PC cat mai repede posibil...deja numai pe al lui fratemeu nu imi place...vrea si el ceva si sunt eu :))
Ne vedem in game si sper sa ma iertati de ziua de ieri..am fost la omol ala am intrat in game sa vada cum merge si si-a dat seama ..

Salut baieti

Se pare ca azi am baut cu colegi de liceu si m-am ametit bine :D

SPer sa ne vdedem la war-urirui :D

Multa bafta. Am ceva la bord :X

veizi ba noile avatare odata :))

Sunt curios de parere :D

Oricum e o bunaciune rau in prima

Ce faceti?

Asteptati waruri?Eu nu pot veni...numai ghinion am saptamana asta =))

Seara buna la toti, bunicele war-urile de azi, am pierdut ce e drept, dar asta e, recuperam noi :)) Recunosc ca pe Burger Tsar Bratva am facut un scor de anemic, dar asta e, se mai implanta :P

Ui ba aici, cand o sa facem si noi asa ba?:)) Oricum, mi-a placut gestul omului... Cinste lui. http://i.imgur.com/OKgKAsN.png

Noapte buna dragonasilor, merg la culcare! Ne vedem la war, diseara.

Sper sa deveniti si voi maturi [ nu toti, doar unii ] si sa nu mai mergeti aiurea pe zona de war, ascultati si voi de lider / sublider si asa vom castiga pe parcurs.

Am o zi grea la scoala, lucrare la franceza si romana, sper sa iau un 8 la fiecare macar.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic