Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare ca el nu a murit si s-a linistit

XhgX0.gif

Dar imediat dupa a luat-o pe aratura

1. Negarea

PFWFc.gif

2.Nebunia

CiOMM.gif

3. Sentimentul de putere.

l2RSj.gif

4.Si in final Acceptarea situatiei.

1T9e3.gif

Si imediat cantecul victoriei sustinut tot de el

EkGTc.gif

Bravo, Reichsleitung Destema, sunt cu adevarat mandru de tine! Incetul cu incetul imi furi calitatiile principale. Apropo, asa se face liniste la antrenament:

tumblr_m7mt7rdMEt1rsde4yo1_500.gif

@,Imi pare rau :(( DATA VIITOARE LA ANTRENAMENT GSSF-GSLS-GSLV PAS ALERGATOR.

Altă jumătate de ora pierduta degeaba, în acest timp primind DM de la civili, DB pe noi o gramada, cazaturi prin gropi, rătăciri, crashuri etc. Vezi, deaia s-a inventat maşina :)) Si ne mai si pui sa ne îmbrăcăm în fete. Ia îmbracă-te si tu în fata sa vedem daca îţi convine sa mergi aşa pe stradă :*

Aştept +1 pentru cei care sunt de partea mea. :))

EDIT: Destema, mi-a placut prea mult fazele alea cu Lolza - Hitler :)). Iti dau +1

Edited by S4L Naga

Neata la toata lumea weeeeei, acum am venit de la puscarie... Voi ce mai ziceti pe aici?

Are cineva install-ul de la Flappy Bird pe Android va rog? :o3 Nu mai e valabil pe App Store :((:(( :((:((

eu am inceput faza cu Hitler, si Destema doar a contribuit cu o continuare :))

Noapte buna tuturor! Felicitari pentru warurile de astazi, indiferent ca am pierdut, ma asteptam sa pierdem atat, cel putin eu. Problema e sa nu plecati pentru putere, altfel o sa ma dezamagiti. Inactivitatea mea se incheie azi, de maine o sa intru mai strict in program si o sa ma ocup mai mult.

Lucrul cel mai important e sa ramaneti cu (,) capul sus, asa cum v-am invatat si sa nu abuzati, invatam sa pierdem. Fiecare mafie are momentele ei bune sau rele, o sa vina si momentul nostru. Pentru mine teritoriile n-au insemnat nimic niciodata, mi-am dorit un mediu unit si placut in factiune, teritoriile pe langa.

Celor care le pasa mai mult de putere si de teritorii sunt liberi sa plece, nu ii tine nimeni aici. Pot sa raman si cu 30 de oameni care au cap si sunt in stare sa gandeasca.

Aveti grija de voi, ne vedem maine! Cititi de 100 de ori pana va intra in cap ce am spus. Cius! :*

P.S: EX: -84 in memoria lui Yly.

Edited by AndreiLolzaa SEF

Salutare dragonași. M-am gândit să mai postez și eu :)) .. (Nu sunt spammer sau fan înfocat după multe posturi).

Totuși să nu ne descurajăm și să luptăm în continuare pentru ce e al nostru ! LAS VENTURAS ! Intr-o bună zi va fi ROȘU !

Așa că evitați excesul de nervi (posibil făcuți în urma unui war..) pentru a nu se ajunge la multe alte discuții, certuri, demisii, etc.

Eu unul încerc să devin mai activ, atât pe forum cât și în game. O să încerc să postez mai des și să intru mai devreme in SA-MP (nu doar la war, cum am mai făcut in ultima perioadă..)

Eu unul mă bag la somn, așa că vă urez somn ușor tuturor.

Cius.

Bafta baietii ! Mi-a facut placere sa fac parte din gangul asta. Am avut si eu un rank 5 aici, m-am descurcat destul de bine... Imi pare rau ca plec, dar asta e viata, te plictisesti de unele lucruri. Succes va pup ! Ceao :*

Edited by ZoZoM

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic