Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone....-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!

:-J Nici voi nici ei nu intelegeti ca toate aceste suferinte nu isi au rostul.Nu suntem mai presus cu nimic ca ei daca le continuam jocul.Daca vreti sa demonstrati ceva demonstrati prin fapte,nu prin vorbe.Fiecare "razboi" are urmari,si nu o sa va placa nici voua,si nici lor aceste urmari.Pacat ca rivalitatea este prea mare,iar orgoliile si mai mari.. Nu cred ca o sa se poata vorbii vreodata de Fairplay.Pacat...

# O zi placuta tuturor.

Edited by mez

Hai noroc la toata lumea, am ajuns si eu acasa de la scoala. M-am uitat din intamplare prin posturi si nu mi-a placut ce am vazut.

@@GF SupranaturaL13, ti-am dat edit la post, sper ca e ultima oara cand se intampla.

Cum spune mez, nu facem altceva decat sa ne facem de ras, credeti ca suntem mai presus ca ei? Nu, nu suntem deloc, nici nu o sa fim daca continuam cu comportamentul asta. Mai bine va "aranjati" putin si va schimbati RADICAL comportamentul, altfel, o sa aveti de suferit.

ASTAZI WARURI LA 19:45. DE ACUM, EVIDENTA VA FI POSTATA IN FIECARE ZI, NU LA SFARSITUL SAPTAMANII. Asa o sa pot sa vad cine isi da silinta si interesul sa ajunga la war.

Ne vedem in game, ciuss. :*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic