Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci acum fara sa exagerez sau ceva.. dar majoritatea din Pimps trebuie sa mearga la un psiholog :| Cum frate ala trage 1 gl in el si asta sare sa ii faca post.. Doamne fereste,niciodata nu am mai vazut atata ura. Ei se asteapta ca noi sa fim ca niste masini,sa facem totul la secunda. Eu cand faceam db cu lolza si lolza murea daca stateam 1 secunda pe g : POST POST POST ! Am spuso si o mai repet.. Pimps sunt "buni" cand sunt gramada,dar ca valoare individuala sunt 0. Si asta a vazut si marian cand am mers azi si bateam singur cate 4-5. Singuri oameni din pimps care stiu sa traga cat de cat sunt Justthink si AndreyCiubotariu, in rest 0 !

Scuzati eventualele greseli gramaticale dar ma grabeam sa ma uit la serial.

O seara placuta tuturor va urez.

@, Mare adevar graiesti, fiule, sunt in total de acord cu tine, dar cu ce ai spus despre 'frustratul' de JustThink, nu sunt de acord, acesta este un caz esuat.

Edited by it is daniell

Deci acum fara sa exagerez sau ceva.. dar majoritatea din Pimps trebuie sa mearga la un psiholog :| Cum frate ala trage 1 gl in el si asta sare sa ii faca post.. Doamne fereste,niciodata nu am mai vazut atata ura. Ei se asteapta ca noi sa fim ca niste masini,sa facem totul la secunda. Eu cand faceam db cu lolza si lolza murea daca stateam 1 secunda pe g : POST POST POST ! Am spuso si o mai repet.. Pimps sunt "buni" cand sunt gramada,dar ca valoare individuala sunt 0. Si asta a vazut si marian cand am mers azi si bateam singur cate 4-5. Singuri oameni din pimps care stiu sa traga cat de cat sunt Justthink si AndreyCiubotariu, in rest 0 !

Scuzati eventualele greseli gramaticale dar ma grabeam sa ma uit la serial.

O seara placuta tuturor va urez.

E mare adevar tot ce spui tu aici.Asta zic si eu.Aia cum moare unu,ramane la HQ pana vine tot gangu si dupa dau la gramada. 1vs1 .......

Edited by NIP Gabi

Noapte buna tuturor !

UITE CE COD AM !

:D

PS : Pretenas' daca vrei sa dai mai bine pune si tu o tinta mai de doamne ajuta. Nu aia cat jumate de monitor. Daca vrei imi dai pm si iti dau eu una buna.

Edited by mez

@, Efectiv esti mai codat ca mine, iar eu am fost intr-o situatie sa fiu versus 10 si i-am luat, codatule !

Da` sa moara Pimpsu`, ca ne-am luat upgrade la arme.

BONUS

MOR =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Neata. Se pare ca ne-am mai reintragit fortele, pacat ca inca avem foarte multi cu cerere de inactivitate. Poate o sa ajungem si noi odata si odata sa fim contanti mai mult de o saptamana, 2, ca grup ma refer.

,meriti ban :))) Ba ma spargi de ras sa moara Jana.
mez

Muştarul de pe mic.

Members

2063 posts
Real name:Florin

MUSTARUL DE PE MIC =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] BA MA OMORI :)))

Edited by NIP Gabi

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic