Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am iesit si eu,o seara placuta tuturor :P

Pentru lolziq:

A da,era sa uit. Nu va mai plangeti,spuneti mersi ca i-am batut pe Tsar odata.. In 10 sa ai pretentii sa castigi un TURF ? Eu nu cred.. :)Voi radeti de tsar dar ei sunt si mai organizati si mai activi ca noi. !

Edited by mez

Nu mai comentez nimic.Astazi a fost dezastruos, dar lasati ca maine vin si sanctiunile.A fost bine pentru 15 on.Noapte buna, veniti tot cate 15 nu va tine nimeni aici.

Haha, am facut 225 la Fllapy Bird, eu fericit ca l-am intrecut pe un prieten care avea 218, si ma suna alt prieten intr-un minut dupa ce mor si-mi zice ca are 247, am crezut ca turb. Si acuma turb. Si o sa turb.

In rest ce face fetele?:*

Salut baieti ce faceti? Eu deabea astept diseara =))http://forum.b-zone.ro/topic/199641-plangere-kelton-dm-excesiv/#entry2874177

=]]]]]]]]] La ce ora il asculta? =]] I-a dat de l-a julit.

Acum,cu unbanul gratuit,multe legende se vor intoarce,inclusiv NoWay. E foarte tare :D Insa acum toti pimps baga aim ca de..Au unban moca daca e ceva =]]

=]]]]]]]]] La ce ora il asculta? =]] I-a dat de l-a julit.

Acum,cu unbanul gratuit,multe legende se vor intoarce,inclusiv NoWay. E foarte tare :D Insa acum toti pimps baga aim ca de..Au unban moca daca e ceva =]]

Imi place cum gandesti, dar nu e chiar asa cum crezi tu :)) Cand vine acasa, tre' sa ii zic la Noway ca are ceva admiratori pe aici nebunu =))))))

Salut fratilor, de ceva timp ma tot gandesc, ma las de Sa:Mp sau nu? Nu as vrea sa fac ceva greseala, dar deja nu mai pot. P.S:Nu las nimic.

Ma gandesc, si pana deseara aveti raspunsul definitiv. In rest ce face fetele? :*

@,Iar-o dai pe manele in ungureste?:))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic