Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In sfarsit am luat controlul singurei agentii din Galati :D

Dupa cum ati vazut si la semnatura :>

Salut, nu ignora acest ANUNT!

Esti din orasul Galati, Braila? Te-ai plictisit de uitat la televizor si de jucat toate jocurile pe PC?

Atunci vino si fa-ti o rezervatie la SDG - Paitntball Galati!

http://sdgpaintball.wordpress.com/

Pentru cele mai mici intrebari / nelamuriri contactatine pe forumul de mai sus sau la numarul de telefon!

0744206956 sau la 0751900254

Nu stii ce este acest ,, PAINTBALL ''?

Paintball-ul este un joc care seamana foarte mult cu viata reala si din care poti invata, foarte multe despre tine, in primul rand, apoi despre colegii si prietenii tai.

Paintball-ul este un joc de lupta cu arme cu aer comprimat si gloante cu vopsea. Adversarul tau este scos din lupta in momentul in care este lovit de o bila cu vopsea. In afara de faptul ca nu poti fi ranit mortal, totul este cat se poate de aproape de un antrenament militar sau o lupta de comando reala.

Scopul nostru este ca prin acest joc sa te scoatem din monotonia serviciului, din singuratate, din plictiseala, din izolare, pentru a intelege ce este echipa, ce este pentru a trai senzatiile unei veti cat mai aproape de realitate!

SDG.

Ce pot sa adaug peste EDU.Suntem 34 in factiune si veniti doar 8 la antrenament.Felicitari baieti sa va luati gandul de la a mai castiga un turf.V-ati culcat pe o ureche cu antrenamentul, ati vazut ca nu am sanctionat niciodata si ati inceput sa trageti chiului.Nu e problema 4 iepurasi au fost impuscati astazi la antrenament.

Bună seara dragi membrii ai gangului Red Dragon Triad, din câte am văzut trecem printr-o perioadă mai grea cu turfurile, dar nu vă gândiţi că dacă avem turfuri suntem mai şmecheri, turfurile sunt doar nişte pixeli coloraţi la fel şi ca jocul pe care îl jucăm, consider că ar trebui să ne gândim mai bine şi să ne facă plăcerea când ne jucăm, nu să ne enervăm la war-uri, credeţi-mă şi eu eram ca voi acum ceva timp la war-uri mă enervam, dar nu îmi dadeam demisia, azi am intrat în facţiune, nu acum un deceniu, eu am stat ascuns în spatele unui ban timp de 7 luni, dar acuma am decis să revin în fortă, fără coduri, fără limbaj indecent, fără prostii, deci măi băieţi, nu vă enervaţi la waruri, doar fiţi atenţi pe adversar and shoot him, chiar dacă pot fii codaţi, originalu bate imitaţia!

xsyzR

N'seara, ce mai faceti voi pe aici?

Bună seara dragi membrii ai gangului Red Dragon Triad, din câte am văzut trecem printr-o perioadă mai grea cu turfurile, dar nu vă gândiţi că dacă avem turfuri suntem mai şmecheri, turfurile sunt doar nişte pixeli coloraţi la fel şi ca jocul pe care îl jucăm, consider că ar trebui să ne gândim mai bine şi să ne facă plăcerea când ne jucăm, nu să ne enervăm la war-uri, credeţi-mă şi eu eram ca voi acum ceva timp la war-uri mă enervam, dar nu îmi dadeam demisia, azi am intrat în facţiune, nu acum un deceniu, eu am stat ascuns în spatele unui ban timp de 7 luni, dar acuma am decis să revin în fortă, fără coduri, fără limbaj indecent, fără prostii, deci măi băieţi, nu vă enervaţi la waruri, doar fiţi atenţi pe adversar and shoot him, chiar dacă pot fii codaţi, originalu bate imitaţia!

xsyzR

Maine, daca nu uit, iti dau un + ;)

@, perioada este una intradevar mai grea dar sa nu ne plangem, noi ne-am bagat in situatia asta. Nu e o problema ii lasam pe altii sa se bucure pana ne vom creste activitatea in game . Iar tie bine ai revenit , si sa fii cuminte de data asta .

Cosmine, ce faci mă te uiţi la ce zic eu pe aici? Închină-te dar să nu te superi că fac mafie de patrioţi. LUNG ŞMECHER CICĂ!

@, perioada este una intradevar mai grea dar sa nu ne plangem, noi ne-am bagat in situatia asta. Nu e o problema ii lasam pe altii sa se bucure pana ne vom creste activitatea in game . Iar tie bine ai revenit , si sa fii cuminte de data asta .

Pune si tu [sQ] in fata numelui sa fie mai smen :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic